Pretraži

Pokazala lepote Kotora, a svi su gledali samo u njenog MUŽA! Manekenka i košarkaš vrelom fotkom s odmora zapalili mreže (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Naš poznati košarkaš i njegova supruga otputovali su na zasluženi odmor, a influenserka je sada fotografijom tbušnjaka njenog muža pokazala koje prirodne lepote najviše ceni.

Poznati košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga, manekenka i influenserka Mina Milutinović 2020. godine su svoju decenijsku ljubav krunisali brakom, a prošle godine njihovu sreću je upotpunilo rođenje njihove ćerke Talije.

Ovaj par svakako može predstavljati pravi uzor za srećnu i skladnu porodicu. Influenserka redovno na svom profilu objavljuje njihove zajedničke trenutke, a najčešće objave su sa zanimljivih putovanja. Očigledno je da ovaj par voli da uživa u laganim odmorima i čarima prirodnih bogatstava, a sada je Mina pokazala šta je za nju najbolja terapija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Ona se sa mužem trenutno nalazi u Bokokotorskom zalivu gde uživaju u čarima mora, ali i u prelepoj prirodi. I premda je priroda na ovom mestu zaista očaravajuća, pažnju na njihovoj zajedničkoj fotografiji privuklo je nešto potpuno drugo.

Naime, influenserka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog supruga kako pozira u donjem vešu, dok su u prvi plan došli njegovi isklesani trbušnjaci.

„Terapija“, napisala je ona, i premda je nejasno da li je mislila na svog supruga ili prelepu prirodu koja ga je okruživala, ipak jedno je sigurno, a to je da ova fotografija ostavlja bez daha.

Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Inače, na ovoj lokaciji poznati par se nalazi već skoro mesec dana, a Minine objave sa ovog odmora redovno oduševljavaju fanove, a tako je bilo i nedavno kada je objavila snimak na kom su se videli ona i košarkaš kako se voze na Vespi, dok je ona u opisu napisala:

„Gde ja pripadam“, pa ovu objavu upotpunila fotografijom njihove naslednice koja uživa u kupanju na moru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence