Pretraži

Savladali su sve prepreke: Ljubavna priča Mine Milutinović i Nemanje Nedovića traje punu deceniju i važi za jednu od najlepših na javnoj sceni

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Košarkaš Nemanja Nedović i influenserka Mina Milutinović uživaju u ljubavi već 10 godina, a oni su da bi njihova veza uspela prevazišli velike prepreke i daljinu.

Mina i Nemanja su se upoznali kada je manekenka imala samo 19 godina, dok je Nemanja imao 22. i već je uveliko igrao profesionalno košarku zbog čega mnogi njihov susret nazivao sudbinskim.

Poreklom iz Smederevske Palanke, Mina je tog leta upisala fakultet i živela u Beogradu, planirajući da pauzira sa manekenstvom, a Nemanja je leto provodio takođe u prestonici zbog povrede koja mu je onemogućila da te godine zaigra za reprezentaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

„Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno„, ispričala je Mina jednom prilikom za magazin „Gloria“.

Njih dvoje su veoma brzo kliknuli i otpočeli vezu, a Mina se prilagodila načinu života jednog sportiste, konstantnim selidbama i putovanjima, te je neretko pakovala kofere i pratila Nedovića gde god je igrao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

„Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo ‘Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?’. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu„, ispričao je svojevremeno Nedović za „Mondo“.

Ipak, njihova veza nije prošla bez turbulencija, a kako je jednom prilikom košarkaš ispričao prva godina im je bila najteža i to zbog česte razdvojenosti i njegove ljubomore.

Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo“, iskren je bio Nemanja.

Nakon Valensije, košarkaš je zaigrao u Malagi, a Mina se potom i zvanično preselila u Španiju, te je par otpočeo zajednički život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Četiri godine skladne veze i zajedničkog života uverili su ovaj mladi par u njihovu ljubav, nakon čega je usledila romantična prosidba na Maldivima. Nemanja je detaljno isplanirao ovaj put kako bi sve bilo savršeno za romantični trenutak i iznenađenje koje je spremao za svoju dragu.

Trenutno sam najsrećnija devojka na svetu. Momenat kad me je Nemanja zaprosio jedan je od najlepših u mom životu. Stvarno me je iznenadio i samim činom, još više načinom na koji me je pitao da se udam za njega. Na plaži su bila dva znaka od trske, u obliku reči “da” i “ne”. I jedan i drugi su goreli, a ja sam dobila aparat za gašenje da jedan od njih ugasim. I dok sam išla ka onom “ne”, počela sam da plačem. Nisam mogla da kontrolišem emocije. Sve je bilo tako posebno i romantično“, rekla je Mina tada za „Gloriju“.

Nakon dve godine, u avgusutu 2020. godine, par je izgovorio sudbonodno „da“ ispred matičara i najbliže porodice i prijatelja. Mina i Nemanja su potom 2022. godine sklopili i crkveni brak i organizovali veliko veselje na kom su se našle brojne kolege sportisti, poznate ličnosti i širok krug njihovih prijatelja.

Kao konačna kruna njihove ljubavi stigla je ćerka, kojoj je par dao simbolično ime Talia. Oni su nedavno proslavili i mezimicin prvi rođendan, a Mina je jednom prilikom istakla da joj je najemotivniji trenutak u životu upravo rođenje ćerkice, kao i da je ljubav prema njoj nešto neobjašnjivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Mina i Nemanja i dalje uživaju u skladnom braku, te na društvenim mrežama influenserke neretko imamo priliku da vidimo da su jedno drugom najveća podrška, kao i da često posećuju luksuzne destinacije i uživaju u zajedničkim trenucima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence