Pretraži

„Mi nismo zaljubljeni“: Luna Đogani progovorila iskreno o odnosu sa Markom, pa otkrila kako funkcionišu kao porodica

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u skladnom braku još od 2021. godine, a njihova ljubav traje još od 2019. godine.

Par se upoznao u jednom rijaliti programu, nakon čega su otpočeli zajednički život, a nakon što je influenserka ostala u drugom stanju, oni su odlučili i da ozvaniče svoju ljubav.

Luna i Marko su početkom ove godine obeležili i pet godina od ulaska u vezu, što je Luna podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama najpre uz sliku sa žurke na kojoj su se smuvali, a potom i emotivnim video snimkom koji su napravili sa dve ćerkice. Oni su povodom svoje godišnjice bili i gosti na IDJTV-u, u emisiji Quiz, te su tom prilikom otkrili šta su pomislili kada su se prvi put sreli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Luna Đogani se sada našla na snimanju jedne emisiji, a s obzirom na to da je nedavno bio Dan zaljubljenih, ona je iznela da li i kako su ga ona i suprug proslavili.

„Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se…“, rekla je ona za „Blic“.

Kada se radi o odmoru, Luna je priznala da za nju to više nije kao što je nekad bilo, već da je u potpunosti skoncentrisana na devojčice i porodični užitak.

„Ma kakvi. Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo…“

Marko i Luna su već uigrani u ulozi roditelja, a što se tiče porodične dinamike, influenserka ne krije da je ona stroža kada se radi o deci.

„Jesam. Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja“, priznala je Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence