Pretraži

Lea Stanković otkrila kako je upoznala dečka: Influenserka otvoreno progovorila o ljubavnom životu, pa priznala ko joj je bio PRVA simpatija

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Lea Stanković progovorila je o svom ljubavnom životu i vezama uopšte, pa otkrila na koji način je upoznala sadašnjeg dečka.

Pre izvesnog vremena Lea je sve iznenadila priznanjem da je srećna u ljubavi, te da već neko vreme uživa u vezi. Premda je na početku veze krila svog izabranika njihove zajedničke fotografije su ubrzo isplivale na Tiktoku.

Kako više nije bilo razloga da ga krije od javnosti, Lea je odlučila da se sa svojim izabranikom pojavi na jednom prestoničkom događaju.

Nakon toga ona je prestala da ga „krije“, a nedavno je par bio na jednom putovanju, a Lea je sa fanovima delila njihove zanimljive doživljaje sa Ibice.

Sada je ona gostujući u jednoj emisiji progovorila o svom ljubavnom životu, pa otkrila kada se prvi put poljubila, kao i kako je upoznala sadašnjeg dečka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)


Ona je prvo otkrila da je prvu simpatiju imala još u vrtiću, i da ga se još uvek seća.

„Iz vrtića, zvao se Miloš i bila sam u njega jako zaljubljena. Igrali smo se stalno da glumimo u nekom crtanom filmu, sećam se Winx vile su bile popularne. Ali ne znam gde je Milan, niti šta se desilo sa njim posle vrtića“, otkrila je ona.

Influenserka je takođe dodala i da joj je prva veza bila na početku srednje škole, ali da se prvi poljubac desio kada je imala dvanaest godina.

„Sa dvanaest godina, bio je jedan dečko, mislim to se tada nije zvalo dečko nego kao poljubiš se sa nekim i onda prepričavaš drugaricama. Išao je u moju osnovnu školu, bio stariji od mene dve godine. To je kao da sam se sada poljubila sa nekim ko je petnaest godina stariji od mene. Kao „wow“ sad se nešto veliko desilo“, navela je ona.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka je takođe otkrila da ne veruje u ljubav na prvi pogled, da se ne bi poljubila na prvom sastanku, kao i da su joj u redu aplikacije za muvanje, ali ne i slanje intimnih fotografija, kao i da ne bi pristala da se uda za momka kog mora da izdržava.

S obzirom da Lea u poslednje vreme najviše pažnje privlači svojom vezom, sada je otkrila i kako je upoznala svog novog dečka.

„Upoznali smo se preko posla, ajde tako ću reći. Ništa se tu u početku nije dešavalo, to je tek kasnije došlo, ali preko posla, da“, otkrila je ona za „Republika TV“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence