Pretraži

Lea Stanković doživela neprijatnost u Turskoj: Influenserka platila luks sobu, a kada je stigla u smeštaj doživela je ŠOK

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influesnerka Lea Stanković često sa fanovima deli detalje iz svakodnevnog života, a sada je progovorila o neprijatnom iskustvu koje je doživela na putovanju.

Lea ne krije da uživa u putovanjima, a sada je na red došao Istanbul, u koji je prvenstveno otputovala zbog posla, kako bi nabavila materijale za novu kolekciju odeće za svoj brend.

Influenserka je ovom prilikom rezervisala sobu u luksuznom hotelu, u kom se odlučila za apartman od 90 kvadrata sa pogledom na grad, međutim, ono što je zatekla kada je stigla u smeštaj bilo je daleko od očekivanog.

Naime, umesto luksuzne sobe kakvu je rezervisala, ona je dobila malu sobu sa lošim pogledom, a potom sa fanovima podelila svoje nezadovoljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

– Rezervišem ja Istanbul pre koju nedelju i budem u fazonu uzimam taj neki super hotel, veliku sobu, sa velikm krevetom. Na slici znači velika soba još piše ima neki super pogled na grad – istakla je ona pa dodala:

– Stižem ja ovde, ljudi, soba dva kvadrata, nema pogled. Oni mi zamene sa tom nekom drugom sobom, ni ta soba nema pogled, oni kažu prodali su sobu i sada šta raditi s obzirom da sam ja i preko Bukinga to rezervisala, pisala sam im tamo, oni mi apsolutno nisu odgovorili, a čovek ovde jedva priča engleski – požalila se influesnerka pa objasnila kako je pokušala da reši problem.

– Ja sam prešla na turski (našalila se pokušavajući da priča na turskom). Tako da ako znate kako da mi vrate pare ja ću biti zadovoljna – završila je Lea.

Foto: Instagram printscreeen/lastankovic

Uprkos ovoj neprijatnosti po svemu sudeći Lea se savršeno provela u ovom gradu, uživajući u hrani i kupovini, a na kraju se i problem sa sobom delimično rešio.

– Vi morate da doživite ovo – počela je Lea sa objašnjavanjem:

– Došao je menadžer hotela, promenio nam je sobu, sad je soba stvarno velika – rekla je ona između ostalog pa objasnila zašto ni ovo nije ono što je ona platila.

Foto: Instagram printscreeen/lastankovic

– Međutim, ja sam platila sobu city view. Jeste li spremni da vidite city view? – rekla je ona pokazujući prozor sa kog se ne vidi maltene ništa osim neba.

– Da bi mi se izvinili dali su mi besplatno welcome drink.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence