Pretraži

Sadržaj popularnog tiktokera preporučuju nastavnici u školama! Proslavio se kao bjuti influenser, a sada otkrio čime bi voleo da se bavi u budućnosti (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Lazar Filipović, popularni tiktoker i influenser, sve više širi svoju platformu o čemu govori i činjenica koju je sada podelio sa svojim pratiocima, a otkrio je i čime bi voleo da se bavi pored influensinga.

Lazar je svoju popularnost počeo da gradi na TikToku i to brojnim bjuti savetima i skincare rutinama koje su verno počele da prate i slušaju stotine hiljada njegovih fanova.

On je svoj uticaj ubrzo proširio na Instagram, a potom počeo da se bavi i drugim temama, poput psiholoških analiza i fenomena uz koje je delio i svoje iskustvo sa psihoterapije, te otvoreno pričao o psihičkom zdravlju.

S obzirom na to da je influensingom počeo da se bavi dok je još išao u srednju školu, Lazar je nakon toga upisao i fakultet, a sada je otkrio čime bi još voleo da se bavi pored javnog posla.

„Voleo bih da jedan period života posvetim pomaganju mladima. Želim da nova generacija popravi svoje greške svojih roditelja, a ne da ih ponavlja. Ne znam kako bi se ta funkcija zvala i da li taj posao uopšte postoji. Ali eto, ako neko želi da me zaposli u osmišljavanju marketing kampanja za mlade – ovde sam i imam mnogo ideja“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Koliko je njegov uticaj veliki govori u prilog i činjenica da su njegov sadržaj počeli da preporučuju i profesori u školama čime je on već počeo da radi na ostvarenju svog cilja.

Naime, Lazar je odgovarao na pitanja pratilaca, a neko mu je otkrio da im je nastavnica istorije rekla da treba da ga zaprate.

„Danas nam je nastavnica istorije preporučila da te zapratimo, sedmi smo razred“, napisao je neko, na šta je influenser odgovorio „Preslatko“.

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence