Pretraži

„KUPILA BIH STAN OVDE“: Tamara Kalinić progovorila o udaji i preseljenju u Beograd

Influence
0
Photo: Instagram/tamara

Tamara Kalinić najpoznatija je srpska influenserka koja je stekla i obziljnu svetsku slavu i popularnost.Tamara je dugo i vredno gradila svoju karijeru i na inostranom nebu influensera, a rezultat je to što je ona sada jedna od najtraženijih modnih influenserki.

Kao što je poznato, ona živi u Milanu sa svojim izabranikom, koji ju je nedavno verio. Kako kaže, još uvek se nije udala, a život joj se od veridbe nije mnogo promenio.

– Nisam još udata! Ništa se konkretno ne menja, i ranije smo živeli zajedno, jedino što osetim posle veridbe je ogromna količina ljubavi od drugih ljudi, od porodice, prijatelja – kazala je influenserka, pa otkrila da bi možda uskoro mogla da se preseli u Beograd.

  • Moj život je dosta u koferima, trenutno mi je baza u Milanu, al' će uskoro možda biti i u Beogradu, kupila bih stan ovde. Znam da štedim, znam da mi ljudi neće verovati…Dosta radim, ali stavim sa strane bar 70 posto onoga što zaradim. Ranije je to bilo nemoguće, a sada se trudim zaista da štedim. U ormaru imam i haljine od 20 evra, a najviše trošim na cipele – zaključila je Kalinićeva, prenosi Blic.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence