Pretraži

Pre dve godine nas je predstavljala na Evroviziji, a ovaj detalj svima je promakao: Kako je došlo do saradnje Konstrakte i Marije Žeželj?

Influence
0
Foto: Youtube printscreen/ Marija

Poznata pevačica Konstrakta, koja je pre dve godine osvojila odličan plasman na Evrovoziji, pet godina ranije učestvovala je u spotu poznate influensrke i manekenke Marija Žeželj.

Poznata manekenka i influenserka Marija Žeželj svoje početke ostvarila je na Jutjubu gde je ubrzo postala jedna od naših najuticajnijih influenserki, a danas ova lepotica osvaja svetske modne scene, pa se tako nedvano prošetala pistom na Nedelji mode u Parizu.

Iako je očigledno da ova mlada devojka iz Novog Sada ima dosta talenata ono što je menje poznato jeste da se ona svojevremeno oprobala i u muzičkim vodama. Ona je svojevremeno snimila nekoliko pesama, a ono što je retko ko primetio jeste da se u jendoj od njih pojavljivala Konstrakta.

Naime, Jutjub zvezda Marija Žeželj 2017. godine izbacila je pesmu „Louder than a drum“ koja je naišla na odličnu reakciju publike i za kratko vreme postala pravi hit na Jutjubu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

U spotu, koji je vrlo interesantan, posmatramo kako nas Marija pušta u svoj svet uz još šest junakinja u različitim životnim dobima, od devojcice do bake, koje predstavljaju njeno odrastanje i deo života koji tek sledi.

Međutim, ono što je mnogima promaklo je to da je upravo jedna od šest uloga pripala srpskoj predstavnici na Evroviziji 2022. godine, Ani Đurić Konstrakti, a posebno je zanimljivo i to što je za lik devojčice izabrana Anina ćerka Lena.

Konstrakta se jednom prilikom oglasila po ovom pitanju i objasnila kako je došlo do te saradnje.

– Ćerka Lana je slavila osmi rođendan, a tada je bila fascinirana Marijom. U pitanju je bio sticaj okolnosti, pklopilo se da je moj drug radio spot za Mariju, trebalo im je neko dete, ja sam ponudila Lenu. To je bio divan poklon za rođendan, jedino je problem bio što je za svaki naredni očekivala nešto grandiozno, ali to ne može uvek da se ispuni – objasnila je Konstrakta u emisiji „Kao sav normalan svet“ i dodala da su pre toga nekoliko puta pokušavale da dođu do mlade jutjuberke i pevačice:

– Tražili smo plakate, sve, ali ništa nije uspelo. Ovo se nekako poklopilo i ispala je baš lepa uspomena – zaključila je Đurićeva koja je na Evroviziji osvojila peto mesto sa pesmom „In corpore sano“.

Inače, Konstrakta se i ove godine prijavila kao kandidat za Evroviziju, gde će se sa takmičiti sa drugim velikim izvođačima, a pesma koju je ove godine pripremila nosi naziv „Novo, bolje“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence