Pretraži

„Koliko emotivan video“: Lea Stanković posetila poznatu lokaciju, a razlog za putovanje raznežio je sve (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković je se uputila na poznatu lokaciju, a razlog za ovaj odmor je raznežio njene mnogobrojne fanove.

Mlada influenserka Lea Stanković  pored toga što je veliki ljubitelj mode i dobrog stila, takođe veoma uživa i u putovanjima. Ona je još kao tinejdžerka ušla u influens svet, i kako od tada objavljuje detalje iz svog privatnog života, fanovi neretko mogu videti njene objave sa luksuznih putovanja.

Nedavno je ova influnserka u društvu svog dečka posetila Ibicu gde je par nakon nezgode sa koferima uživao u fantastičnom odmoru. Ona je i tom prilikom delila zanimljive momente sa putovanja sa svojim fanovima, a sada se influenserka uputila na novu destinaciju, a razlog je rasplakao njene mnogobrojne pratioce.

Naime, poznato je kako je Lea vezna za porodicu koju s vremena na vreme pokazuje u videima koje snima, a s obzirom da su njeni roditelji nedavno otišli u Nicu, sada su ona i njena sestra odlučili da im naprave iznenađenje i da ih posete.

„Putujem u Nicu da iznenadim roditelje“, rekla je ona u kratkom videu koji je okačila na Instagram pa je pokazala kako se odvijao sam put.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

„Moji roditelji ne prepoznaju da sam ja“, našalila se ona kada je snimila njihov zbunjen izraz lica na aerodromu.

„Onda je palo plakanje kada sam se prodrala ‘Mama ja sam’ „, napisala je ona na svom Instagram storiju.

Nakon ovoga ona je podelila još nekoliko trenutaka sa članovima porodice, a video u kom pokazuje na koji način je iznenadila svoje najbliže je naišao na veliki broj pozitivnih komentara:

„Stankovići, najčešće ste po celom svetu. Velika ljubav za vas“, „Svi ste preslatki zajedno“, „Koliko emotivan video“, „Prelepo“, bili su samo neki od komentara ispod videa u čijem je opisu influneserka napisala:

„Gde život počinje i ljubav nikada ne prestaje“, dodala je ona uz emotikon kuće.

Inače, ove reči se nisu pronašle samo u opisu videa, već je influenserka na svom poslednjem putovanju uradila i novu tetovažu, a istetovirala je upravo ove reči, čime je još jednom pokazala koliko joj porodica puno znači.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence