Pretraži

POVEZIVALI SU JE SA TURSKOM ZVEZDOM, SADA JE U VEZI SA UČESNIKOM IDJSHOW-A? Ko je influenserka Željana Jevtić

Influence
0
željana jevtić
Foto: Instagram printscreen/skrimerx

Željana Jevtić jedna je od najpoznatijih domaćih influenserki, a više od stotinu hiljada njenih pratilaca svakodnevno prati dešavanja iz njenog života. 

Na našoj influence sceni svakodnevno se pojavljuje mnogo novih ličnosti, a u moru onih koji se trude da isplivaju na vrh, pridobiju svoju publiku i steknu popularnost, teško je opstati i zadržati pažnju pratilaca.

Pojedini koji su se izdvojili, godinama se trude da budu konstantno inovativni i kreativni da bi održali svoje mesto, a jedna od njih je i tiktokerka Željana Jevtić.

ZA KRATKO VREME ŽELJANA JE STEKLA VELIKU POPULARNOST

Reč je o tiktokerki koja je za kratko vreme stekla veliku popularnost, te sada ima više od 800.000 pratilaca na ovoj platformi i važi za jednu od najpraćenijih ličnosti na našoj influence sceni. Ona na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje video snimke kako peva, igra, lipsinkuje, govori o lepoti, a povremeno sa svojim fanovima deli i trenute iz privatnog života.

Karijeru je započela 2019. goine, kada je i objavila svoj prvi video. Ubrzo su njeni snimci počeli da se pšire mrežama, a oni najpopularniji broje i po nekoliko miliona pregleda, zbog čega je postala prava internet senzacija među mlađom publikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željana Jevtic (@skrimerx)

 

POVEZIVALI SU JE SA TURSKIM TIKTOKEROM

Željana je tokom 2022. godine javno prikazivala svoju vezu sa Veljkom Pavlovićem, sa kojim se često snimala, a iako ih je publika volela, oni su ubrzo stavili tačku na njihov odnos. Nakon toga ona je jedno vreme bila slobodna, da bi potom svakodnevno na društvenim mrežama, po nekoliko sati, počela da snima lajvove sa turskim influenserom Muhamedom.

Njih je dnevno pratilo blizu million i po ljudi iz svih krajeva sveta, a mnogi su smatrali da su njih dvoje uplovili i u romansu, a ni sami nisu krili da su zaljubljeni. Zbog jezičke barijere, oni su konverzaciju započeli na engelskom jeziku, a jedno vreme su naizmenično pevali srpske i turske ljubavne pesme.

Iako ih je publika verno pratila i njima je u to vreme popularnost rasla neverovatnom brzinom, mnogi nisu podržavali njihovu ljubav, a bilo je i onih koji su smatrali da je turski influenser u navodnu vezu sa Željanom ušao samo kako bi prikuio što veći broj opratilaca. iako se tikoekrka po ovom pitanju nije oglašavala, veruje se da je upravo to razlog prekida njihovog odnosa.

ŽELJANA SE PRIJAVILA ZA IDJSHOW

Željana je često sa fanovima delilila i videe na kojima peva, a zbog ljubavi prema muzici ona se prijavila za drugu sezonu regionalne trke talenata IDJShow. Tiktokerka se pojavila na trećoj audiciji i tom prilikom pred IDJCoach-evima izvela pesmu „Trezna“ od Teodore Džehverović, međutim nju je, kako je priznala, savladala trema.

Ona je, na zahtev žirija, otpevala još jednu numeru, gde su njene glasovne sposobnosti došle do izražaja, zbog čega su joj IDJCoach-evi poručili da će se „verovatno videti u drugom drugu“.

Na oduševljenje mnogih Željana je prošla u top 36 i tom prilikom imala je razgovor sa Coach-em Reljom Popovićem. Izvođač je tada priznao da je impresioniran brojem njenih pratilaca na društvenim mrežama, ali joj je uputio i savet da mora da se opusti pred kamerama ii poručio jeoj da se muzička industrija mnogo razlikuje od društvenih mreža.

Međutim, iako je bila velika miljenica publike, ona nije prošla u u top 24, te se njeno pojavljivanje u takmičenju tada završilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željana Jevtic (@skrimerx)

 

„TIKTOK JE POSTAO TOKSIČAN“

Željana je u IDJShow-u više puta isticala koliko je ponosna na svoju veliu bazu fanova na Tikoktu. Međutim, otkrila je i drugu stranu medalje, pa je priznala da je ova platforma u poslednje vreme postala toksična, kao i da su mnoge njene kolege počele da iskorišćavaju druge ljude zarad popularnosti i slave.

Ipak, ona nije jedna od njih, već se, kako je objasnila, drži svog stava, prirodna je i sa svojim fanovima komunicira na lep način. Ono što je mnoge iznenadilo je i njeno priznanje da je pre početka influensce karijere Željana bila stidljiva, povučena i naivna osoba, a za sebe smatra da je dobar prijatelj koji zna da čuva tajne.

Željana Jevtić
Željana Jevtić u IDJShow-u, Foto: Screenshot Youtube/IDJVideos.Tv

U VEZI JE SA UČESNIKOM IZ IDJSHOW-A?

Ono što je gledaocima kraj malih ekrana, ali i korisnicima društvenih mreža zapalo za oko je i njen odnos sa učesnikom IDJShow-a Pavlom Petkovićem. Oni su često postavljali zajedničke fotogrfaije, a nakon poslednje u nizu mnogi su pomislili da su njih dvoje ušli u vezu. Željana i Pavle pozirali su zajedno dok su oboje nosili masku preko očiju a sve je zaintrigiralo srce koje je Pavle postavio uz sliku.

U narednim storijima ovaj kanidat je odgovarao na pitanja fanova, a najviše je bilo onih koji se interesuju za njihov odnos. Interesantno je da Pavle nije ni potvrdio ni dematovao spekulacije, već je ostavio fanove da sami nagađaju. Na pitanje šta misli o Jevtićevoj, on je odgovorio da je ona dobra, kulturna i iskrena devojka, nakon čega je priznao da ima devojku, a pratioci su ubeđeni da je devojka koja je osvojila njegovo srce upravo Željana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence