Pretraži

„IZNENADILA ME JE NAJLEPŠIM POKLONOM“: Janko se pohvalio fanovima šta je dobio od Ane za rođendan, a evo gde proslavljaju! (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznatin influenser Stefan Janković danas slavi rođendan, a specijalan poklon koji je dobio je izazvao veliki osmeh na njegovom licu.

Poznai influenser Janko je sa svojom devojkom Anom Lazarević otputovao u Beč gde će zajedno proslaviti važan datum, a fotografijama sa putovanja svakodnevno obaveštavaju svoje brojne fanove o tome kako se provode.

Janko je tokom jučerašnjeg dana fotografijama najavio „dolazak“ svog rođendana, a u jednoj od njih pokazao je svoju rođendansku želju.

– Rođendanski poklon! – našalio se Janko uz objavu skupocenog „poršea“ koji je fotografisao u jednom salonu automobila u Beču , a potom fotografijom sa jahte otkrio da s nestrpljenjem iščekuje svoj rođendan.

Stefan Janković
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

„Kome je to večeras rođendan u 00:00?“ – napisao je Janko, koji je nakon što je otkucala ponoć, od svoje devojke dobio poklon koji ga je oborio s nogu, pa se fotografijom odmah pohvalio fanovima.

Stefan Janković
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

– Moj buco me iznenadio najlepšim poklonom! –  napisao je Janko pored objave na kojoj se vidi Ana, a pored nje na krevetu se nalazio Playstation 5.

Stefan Janković
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Komentari oduševljenih pratilaca, kao i čestitke povodom rođendana ne prestaju da se nižu, a Janko ne krije sreću zbog toga što ovaj važan datum proslavlja sa svojom izabranicom u austrijskoj prestonici.

Inače, Janko i Ana dugo su krili da su u vezi, a nakon što su obelodanili svoju ljubav, ne prestaju da pokazuju koliko uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Ana se nedavno, kada su zajedno prisustvovali svadbi njihovih prijatelja, na Instagramu našalila da je „njihova sledeća“, a da li će zaista uskoro krunisati ljubav brakom, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence