Pretraži

„GOVORE DA SAM NEUHRANJENA“: Antonina Lukić se pohvalila izgledom, pa odgovorila na negativne komentare (FOTO)

Influence
0
antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Popularna influenserka Antonina Lukić često izaziva brojne komentare na društvenim mrežama svojim kontroverznim stavovima i načinom života.

Poznato je da Antonina uživa u kupovini skupocenih i luksuznih stvari koje često deli na svojim društvenim mrežama, a tokom godina je vrlo otvoreno pričala i o estetkim korekcijama koje je uradila kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Zbog toga se često vodila polemika na mrežama oko njenog uticaja na mlade, kao i kakav uzor predstavlja, dok je ona više puta isticala kako sve što radi radi iskreno, te se ne folira za razliku od nekih njenih koleginica.

Da je i na svojoj figuri radila, Antonina je sada pokazala na najnovijim fotografijama koje je podelila sa svojim pratiocima, ipak njeno ovakvo njeno izdanje nije naišlo na odobravanje pojedinih korisnika, pa su usledili komentari da influenserka izgleda nezdravo i neuhranjeno.

Ona je vrlo brzo imala jasan odgovor na ovakve komentare uz još jednu fotku svog izgleda.

„Dolazimo do toga da mi govore da sam neuhranjena. Ali ne znaju dokle tek planiram da idem hahahah“, napisala je mlada influenserka.

antonina lukić
Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence