Pretraži

„Ko je gadljiv neka odmah prestane da gleda!“ Naš jutjuber probao najbizarnije specijalitete sa Tajlanda – na meniju se našle zmije, krokodili, žabe, paukovi i škorpije, a evo kakvi su utisci (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Youtube printscreen/Janko

Poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko tokom posete Tajlandu isporobao je lokalne „specijalitete“, koji uključuju žabe, zmije, krokodile, škorpije i paukove, pa dao svoj sud o lokalnoj hrani Bangkoka.

Već godinama Stefan važi za jednog od naših najpoznatijih influensera. Od kada se pojavio na našoj influens sceni on svakodnevno osvaja veliki broj fanova svojim zanimljivim objavama.

Veliki uspeh dao mu je velike mogućnosti, pa je tako influenser nedavno na svom profilu organizovao darivanje, u kom je jedan njegov pratilac, mladi Luka, osvojio putovanje na Tajland. Ovo putovanje je prošlo i više nego dobro, a osim Luke, društvo mu je pravila i njegova devojka, poznata influenserka Ana Lazarević.

Tokom posete poznatoj lokaciji Janko je došao na jednu ideju koja je šokirala njegove fanove. Naime, Janko je odlučio da zajedno sa Lukom isprobava lokalne specijalitete iz kineske četvrti, koji uključuju zmije, krokodile, žabe, crve, škorpije i paukove, a o svemu je snimio klip na Jutjubu, koji je privukao veliku pažnju pratilaca.

Ipak, upozorio je da oni sa slabim želucem možda ne bi trebalo da gledaju klip.

„Ljudi, ne možete svi da gledate ovaj klip. Ko je gadljiv, neka izađe iz ovog klipa jer sam probao sve moguće životinje“, istakao je Janko koji je skupio hrabrost i upustio se u nesvakidašnji izazov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

„Za danas imamo jedan izazov. Smislio sam jako brutalnu ideju, pitao sam Luku da li se slaže da snimamo to, on je pristao, a to je 24 sata jedemo insekte. Ne bilo gde, već u Chinatown, u Bangkoku. Ovo je najveći kineski centar gde žive Kinezi, možete čak u prodavnici kupiti pileće noge da jedete i ovo je sve provereno. Realno, neka nam ovo bude kao neki doručak, a kasnije krećemo na: slepe miševe, zmije, škorpije, krokodile. Prvo ćemo da vidimo zvanično u prodavnici šta prodaju“, započeo je Janko objašanjavanje, pa kupio nekoliko lokalnih proizvoda među kojima su se istakle pileće noge, kobasica od krvi životinja, kako je Janko naveo i sladolede.

„Ovo je sve ekstra“, prokomentarisao je Janko minut pre nego što je ispljunuo svu hranu, a onda su on i Luka probali sladoled koji im se zaista i svideo.

Nakon toga su se uputili ka uličnoj tezgi gde su kupili zmije, škorpione, crve, skakvce i žabe koji se ovde smatraju za specijalitete, a koje su oni odneli u hotel kako bi ih isporbali.

Na iznenađenje mnogobrojnih gostiju Janko je isprobao ovu hranu, i dok je meso krokodila uspeo da pojede, jedan specijalitet mu se ipak nije toliko svideo. Zmiju je takođe uspeo da pojede celu, a i ukus pauka mu se svideo.

Deo „specijaliteta“ je probao i pred Anom, koja se naljutila na njega i pokušala je da ga natera da ispljune škoripione. Za sam kraj isprobao je crve za koje je rekao da ga podsećaju na hleb.

Kako je izgledala cela avantura našeg popularnog jutjubera, koje specijalitete je uspeo da pojede, a za koje nije „imao želudac“, pogledajte u videu:

Ovim video je Janko još jednom pokazao svoj jedinstveni humor, ali i određenu originalnost zbog kog je publika i zavolela njegove klipove i zbog kog je stekao veliku popularnost na domaćoj influens sceni.

Podsetimo se, pre nešto više od dve godine Janko je takođe dokazao da je spreman na sve zarad pregleda, pa je tom prilikom tokom posete Dubaiju, uskočio u fontanu, u kojoj je to zabranjeno raditi, nakon čega ga je policija deportovala u Srbiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence