Pretraži

KAO EGIPATSKA KRALJICA: Anju Bla još niste videli u ovom izdanju (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja mnogo polaže na svoj fizički izgled i svoju liniju održava treninzima koje, pored fitnes saveta, deli sa svojim pratiocima.



Više puta je istakla kako mnogo truda ulaže u slike i društvene mreže. Ovaj put otputovala je u Egipat, ali bez svog dečka Bake Praseta, već sa mamom, te je i ovde uspela da napravi fotke koje su izazvale pažnju i oduševljenje ne samo njenih pratilaca već i turista koji su se zatekli na mestu slikanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

Cilj joj je bio da postigne izgled Kleopatre što je sudeći prema komentarima i uspela, a ona je podelila i kako je izgledao sam proces pripreme pre slikanja.

Ovako sam izgledala dok se nisam raspremila da se slikam kao Kleopatra. Ovu suknju sam podigla gore i nekako zakačila oko struka da mi se ne vuče po podu i košulju sam obukla preko da ne izgorim jer je bilo pakleno, sakrila sam se gde je slabo prometno i presvukla patike, stavila nakit i zatim slikala. Čak su se i neki stranci slikali sa mnom i masu njih me je snimalo jer su svi bili oduševljeni. Ovaj komplet sam šila baš za ovo i iscimala sam se haos za ovo slikanje ali vredelo je jer su slike…

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Podsetimo, Anja je nedavno prokomentarisala kako reaguje na negativne komentare na račun veze nje i poznatog jutjubera Bake Praseta, o čemu više možete pročitati ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence