Pretraži

„KAKVE VEZE IMAM JA SA TOBOM“: Antonina Lukić ušla u raspravu sa fanom, pa joj oštro odgovorila (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/antoninalukic

Ona često svojim pratiocima preporučuje kozmetiku, odevne komade, ali i tretmane lepote u kojima i sama često uživa.Antonina se nedavno požalila svojim pratiocima kako misli da se nikad neće osloboditi celulita, koji je gotovo normalna pojava kod devojaka i žena. Influenserka je više puta delila da se sa ovim problemom bori masažama.

Njoj se sada javila devojka koja joj je zamerila što preporučuje kod koga da se ide na masažu, a potom deli da i dalje ima isti problem.

Ne razumem? Zbog tebe sam otišla kod Ane, dala silan novac da bi ti sad bila nezadovoljna? Ja stvarno mislim da pre nego što reklamiraš nekoga treba dobro da razmisliš. Toliko si uzor svim mladim devojkama i nepromišljeno nam izbijaš novac iz džepa. Je l' ovo znači da treba da uzmem svoj novac od Ane? Koliko sam shvatila ti ideš redovno, godinama, a opet ti ne pomaže – napisala je devojka, na šta je Antonina imala oštar odgovor.

Kakve veze imam ja sa tobom, svaka koža je drugačija kao i život. Ja jedem svaki dan gluposti, ne pijem vodu i solim kao luda. Ja plaćam kod Ane isto kao i ti. Ženu sam reklamirala jer sam zadovoljna masažama, a ne jer mi besplatno radi.

Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Rasprava se nastavila, a njihovu prepisku detaljnije možete pogledati u nastavku.

Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

Foto: Instagram printscreen/antoninalukic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence