Pretraži

„Kako će mama reagovati?“: Lea Stanković otputovala sa dečkom, pa se odlučila na veliki korak koji je iznenadio sve (VIDEO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Lea Stanković trenutno letuje na Ibici, a svojim najnovijim potezom iznenadile je sve fanove.

Poznato je da Lea deli brojne detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama, a nedavno je sa fanovima podelila i to da ima novog dečka, te da već neko vreme uživa u vezi, što je sve iznenadilo s obzirom na to da je uvek vešto krila svoj ljubavni život.

Pre nekoliko dana, mlada influenserka je odlučila da sa novim dečkom poseti jednu egzotičnu destinaciju, a njih dvoje su za odmor izabrali popularnu letovalište Ibicu.

Međutim, nije sve išlo toliko glatko, a Lea je na svojim društvenim mrežama podelila i neprijatnu situaciju kroz koju su prošli po samom dolasku na ostrvo.

Ipak, čini se da se sada sve u najboljem redu, te smo imali priliku da vidimo koliko Lea i njen izabranik uživaju u letovanju, a influenserka se sada odlučila na potez koji je mnoge iznenadio. Naime, ona je posetila jedan tattoo studio i uradila još jednu tetovažu na svom telu.

Ona je ceo proces podelila na svom Instagramu, a za novu „šaru“ je izabrala citat „Gde život počinje i ljubav se nikad ne završava“, koji je uradila na rebrima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Iako ovo influenserki nije prva tetovaža, ona je u opisu videa stavila „Šta mislite koja je bila mamina reakcija“, a u videu se našao i snimak početka video poziva sa mamom, čime je Lea otkrila da njena mama po svemu sudeći nije veliki pristalica tetovaži.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence