Pretraži

„Juče žurke, blud i nemoral, a danas učenje, manastir i priroda“: Naš poznati influenser novim objavama privukao veliku pažnju, pa izazvao burne komentare

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo zbog  kontrastnih objava na društvenim mrežama naišao na neobičan komentar fana, pa odmah dao svoj odgovor.

Poznati influenser Andrija Jo neretko deli objave sa svojih putovanja koje njegovi pratioci itekako vole da isprate. On se trudi da na svom profilu daje korisne savete za destinacije koje možete posetiti, a posebno ističe šta je njega oduševilo na kom putovanju.

Kako je Andrija poznat kao neko ko ima oko za detalje, naročito ze lepe pojedinosti, njegovom ukusu mnogi veruju. Ipak osim što voli da putuje i da posećuje raznolika prirodna bogatstva, kao i kulturne ustanove, Andrija je ljubitelj i dobrih zabava, a to je nedavno primetio i jedan njegov pratilac, koji je ostavio specifičan komentar.

Foto:Printscreen/Instagram:andrija_jo

Naime, tokom proteklog vikenda Andrija je prvo prisustvovao jednoj zabavi gde se po svemu sudeći odlično zabavio, a nakon objava sa žurke, fanove su dočekale objave iz prirode. Naime, influenser je posetio srednjovekovni manastir Manasija, kao i vodopad Veliki Buk. On je očigledno uživao u čarima prirode, a onda je podelio i jedan komentar koji je dobio od jednog fana, a u kom je pisalo:

„Ali tvoj lifestyle ide iz krajnosti u krajnost – juče golotinja, žurke i blud i nemoral, a danas učenje, manastir i priroda“, pisalo je u komentaru, na šta je Andrija kratko prokomentarisao:

„Sve tačno.“

Foto:Printscreen/Instagram:andrija_jo

Inače, nije tajna da Andrija često „pobegne“ u prirodu, a nedavno je sa fanovima podelio utiske iz obilaska, kako je on naveo „najlepšeg vodopada u Srbiji“.

„Zašto niko ne priča o najlepšem vodopadu u Srbiji koji izgleda kao da je iz neke bajke. Odlučio sam da krenem u potragu za vodopadom Prskalo. Moram da priznam da put do njega nije lak i biće vam potrebno terensko vozilo, neko ko poznaje taj kraj i malo spretnosti da ne biste kao ja završili u ledenom potoku“, započeo je on tom prilikom, pa dodao:

„Kada sam stigao do vodopada nije mi više bilo važno to što su mi čizme bile pune vode i samo sam uživao u prizoru. Ovo čudo prirode izgleda nestvarno i nisam mogao da se nauživam gledajući u njega. Popeo sam se na vrh! Imao sam veliku želju da stanem ispod vodopada i okupam se, ali to ćemo se vratiti kada bude prikladnije godišnje doba „, istakao je on tom prilikom i ovim pokazao da je veliki ljubitelj uživanja u prirodi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence