Pretraži

Najšokantniji Youtube live u istoriji domaćeg šoubiznisa: Karleuša kod Bake Praseta otkrila ŠOK detalje iz privatnog života, a evo zašto je njihov susret oduševio REGION

Influence
3
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Tokom prethodne večeri održan je dugoočekivani live prenos na kanalu Bake Praseta u kom je gostovala pevačica Jelena Karleuša.

Nakon što je Baka Prase nedavno javno pozvao Jelenu Karleušu da bude njegov gost, zbog čega su brojni fanovi s nestrpljenjem iščekivali ovaj susret, ovaj lajv prenos konačno se dogodio tokom prethodne noći, a pratilo ga je preko 180 hiljada ljudi!

Jelenino gostovanje na Youtube kanalu Bake Praseta već u samom startu privuklo je veliku pažnju, a na samom početku pevačica je odgovorila na pitanja vezana za kontroverznog repera Pi Didija i njegove zloglasne žurke.

Kako se pre nekoliko dana pojavila njena stara fotografija sa reperom, mnoge je zanimalo kako su se i gde upoznali.

Karleuša je odmah rekla da se Didi ponašao veoma pristojno, džentlmenski, a potom je otkrila i detalje poznanstva.

  • Upoznao nas je tada najveći diler oružja u tom delu, mislim da nije ni živ, i to je bilo na Star Ajlendu u Majamiju – otkrila je Jelena.

  • Baš je bio super. Proveli smo jedno lepo popodne, ništa od ovih stvari nije pokazao koje se o njemu pričaju i pišu – dodala je.

Pevačica je istakla i da li veruje da je Didi kriv za sve što ga optužuju.

  • Ja smatram da dok se ne dokaže da je neko kriv, on je na neki način nevin, mada se svašta priča, i piše o njemu.

Karleuša je potom otkrila i da poznaje daleko opasnije ljude od Didija.

  • Mogu da kažem da ja znam mnogo ljudi njegovog ranga koji jesu ozbiljni zlikovci. Ja se čak i plašim da će u narednim mesecima da se dese neke fotografije mene sa bitnim, poznatim ljudima, koji su mnogo gori od Didija – dodala je pevačica.

Jelena otkrila šok detalje iz svoje privatnosti

Baka i Jelena tokom razgovora dotakli su se brojnih tema koje su zanimale javnost, a pevačica je ovom prilikom otkrila pojedine potpuno nepoznate detalje iz svoje privatnosti koje su šokirale javnost.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Naime, pop zvezda je bila i više nego opuštena tokom razgovora sa Bakom, a tokom jedne igrice sa jutjuberom, prokomentarisala je i šta misli o muškarcima koji plaču tokom s**sualnog odnosa i da li je imala takve situacije u životu.

„Dešavalo se. Da opišem? Pa da ne može da veruje šta mu se dešava… Da, čak se to jednom desilo, da od plakanja nije mogao, ali isto tako, kontra – kad hoćeš da oteraš frajera od sebe, ovo je savet za sve devojke… Treba da se zagledate duboku u njegove oči za vreme ili odmah posle s**sa i da vam počne da se trese brada i donja usna i da se rasplačete“, ispričala je Jelena Karleuša.

Baka nije krio oduševljenje Jeleninim odgovorima.

„Ja ne verujem šta slušam. Oduševljen sam, majke mi. Meni je ovo životni doživljaj. Kraljica!“.

Humani gest Bake i Jelene

Ipak, najveću pažnju i oduševljenje pratilaca širom regiona izazvao je humani gest na koji su se odlučili domaćin i njegova gošća – da tokom lajva prikupljaju novac za pomoć ljudima u Bosni i Hercegovini.

Naime, tokom prenosa, Baka Prase je apelovao na sve gledaoce da koliko su u mogućnosti pomognu Bosni i Hercegovini, koja je nedavno bila pogođena razornim poplavama. Njegova inicijativa izazvala je veliki odziv publike, te su donacije počele da pristižu već u prvim minutima.

Influenser je odmah na početku naglasio važnost svake donacije, posebno pohvalivši one koji su izdvojili značajne iznose. On je najavio da će sam donirati 10.000 evra, a sa čak 3.000 evra na prvom mestu su Marko i Saška Đoković, dok su se na spisku se nalaze i Nući i Vojaž, kao i jutjuber Debeli Sremac, poznatiji kao Hjudžstaf.

  • Pomoć dobrim ljudima iz Bosne i Hercegovine. Ljubav, voli vas Vojaž! Bako, nemoj mnogo da piješ – naveo je mladi reper uz svoju donaciju.

Baka Jelenu iznenadio skupocenim poklonom

Baka je usred lajva ustao i doneo prvi poklon za Jelenu.

Prvo čime ju je iznenadio bila je naizgled crvena ruža iz koje je nakon što su izvukli pupoljak „ispao“ komad crvenog donjeg veša.

Nakon toga usledio je nešto „ozbiljniji“ poklon, kada je Baka Jeleni uručio „roleks“ od 100.000 evra.

Ona je bila iznenađena poklonom, navodeći da „nije navikla da joj muškarci daju poklone“ i najpre nije mogla da ga prihvati. Zatim se rasprava nastavila, ali je diva na kraju rekla da je divno što joj je poklonio.

Inače u pitanju je Rolex Rainbow Datejust kompletno optočen brilijantima, a cena mu je oko 100.000 evra, jer je u pitanju dorađena, posebna verzija.

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence