Pretraži

IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE: Evo kako je Dušan Petrović proslavio svoj rođendan (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/ dusannpetrovic

Naime, Dušan iza sebe ima vrlo težak period, s obzirom na to da se neko vreme borio sa korona virusom, ali na kraju je uspeo da se izbori i vrati svojim poslovnim obavezama.



Pored toga, dešavale su mu se i vrlo lepe stvari, od malena je maštao o svom studiju i konačno je svoj san uspeo i da ostvari, te je nedavno svojim fanovima predstavio studio koji je napravio i u kom sada provodi najviše vremena.

Takođe, zbog cele situacije sa virosom on je na svom Instagram profilu pričao kako nema u planu da proslavi svoj rođendan, ali njegovi prijatelji i porodica napravili su mu iznenađenje za pamćenje.

U njegovom studiju okupili su se njegovi najbliži prijatelji i članovi porodice, i kada je Dušan ušao na vrata krenuli su da pevaju rođendansku pesmu i ispaljuju konfete, kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenađenje povodom Dušanovog rođendana

A post shared by @ estrada.srbija on Oct 22, 2020 at 12:28am PDT

S obzirom da se ovome nije nimalo nadao, on je na kraju žurke iskoristio priliku da se zahvali svima.

Samo da vam kažem da su me porodica i prijatelji iznenadili, i da smo imali najjaču žurku ikada u studiju. Tako da hoću svima da se zahvalim, sutra vam svima odgovaram na poruke, imao sam najjače iznenađenje ikada. Hvala vam ljudi, stvarno vam hvala – rekao je Dušan.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dušan Petrović

A post shared by @ estrada.srbija on Oct 22, 2020 at 12:28am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence