Pretraži

Istakla sve atribute: Posle burnog raskida i spekulacija o novoj vezi, Anja Bla pokazala zavidnu figuru i otkrila kako provodi vreme (FOTO)

Influence
0
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Nakon turbulentnog raskida i brojnih spekulacija o njenom privatnom životu, Anja Bla je podelila sa pratiocima da se polako vraća svojoj svakodnevnoj rutini.

Dugogodišnja veza popularnog jutjuber Bake Praseta i Anje Bla završena je pre nešto manje od mesec dana, na inicijativu jutjubera, što je iznenadilo i razočaralo njihove brojne pratioce.

Kao razlog raskida Baka je naveo to da ga Anja koči u njegovoj karijeri, dok je influenserka istakla da je on između ljubavi i novca izabrao novac. Usledilo je prepucavanje preko društvenih mreža, ali su nekadašnji partneri odlučili da spuste loptu i završe odnos u miru.

Međutim, pre samo nekoliko dana, jedan Anjin stori je zaintrigirao sve, pa i njenog bivšeg dečka, te su na mrežama počele spekulacije da je ona već našla novog dečka, povodom čega se influenserka nije oglašavala.

Sada, ona je pokazala da se nakon raskida, brojnih putovanja koja su usledila, ali i pritiska javnosti i fanova polako vraća svojoj svakodnevici.

Poznato je da je Anja popularnost na društvenim mrežama stekla zahvaljujući svom izgledu i fitnes savetima, a influenserka se sada nakon nekog perioda vratila u teretanu. „Nakon dužeg zabušavanja vratila se i ja na trening“, napisala je ona, uz fotku na kojoj je istakla svoju figuru.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence