Pretraži

ISKOPIRALA TAMARU KALINIĆ?! Influenserka na meti negativnih komenatara, njen odgovor stavio tačku na optužbe (FOTO)

Influence
0
tamara kalinić
Foto: Instagram printscreen/tamara

Tamara Kalinić, jedna od naših najpopularnijih influenserki, često predstavlja inspiraciju brojnim devojkama na društvenim mrežama.

Tamara je jedina influenserka sa naših prostora koja je uspela da se probije na strano tržište, te je do sada sarađivala sa brojnim svetskim brendovima i rado je viđen gost na revijama i modnim događajima.

Sa više od 1,5 miliona pratilaca na Instagram sasvim je sigurno da popularna influenserka predstavlja uzor i ima veliki broj pratilaca koji u stopu prate svaki njen korak, pa mnogima nije promaklo da je jedna druga influenserka pronašla inspiraciju u Tamarinim fotografijama.

Tamara Kalinić se trenutno nalazi u Sent Moricu na zimovanju, pa je između ostalog napravila jednu sliku u kolima, u zanimljivoj pozi prilikom koje je podigla noge na tablu u automobilu i obgrlila ih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je sliku objavila pre dva dana, a nakon samo 24 sata fotku u istoj pozi je objavila i njena koleginica, influenserka i supruga poznatog sportiste, Sandra Niketić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Niketic (@sandraniketic)

Sandru na Instagramu prati preko 100 hiljada ljudi, te je ubrzo svima zapalo za oko da se radi gotovo o identičnoj slici kao kod Tamare. „Juče Tamara, samo kažem“, bio je jedan od komentara ispod njene fotografije, na šta je Sandra odgovorila sa „Znam“.

sandra niketić
Foto: Instagram printscren/sandraniketic

Nakon optužbi na njen račun, influenserka je na svom storiju podelila sliku Tamara, potom Lene, a zatim i sebe, indirektno otkrivajući da je zaista inspiraciju pronašla kod drugih koleginica, ali i da Tamara nije jedina koja se slikala ovako.

sandra niketić
Foto: Instagram printscreen/sandraniketic

Zanimljivo je da se Sandra takođe trenutno nalazi na zimovanju sa porodicom u Sent Moricu, a ono što je mnoge zaintrigiralo jeste da li su se dve koleginice srele, kao i u kakvim su odnosima.

Sandra je takođe bila glavna tema i na popularnoj društvenoj mreži „X“, čiji su korisnici takođe primetili sličnost između dve fotografije i dok su je jedni optužili za kopiranje, drugi su stali na njenu stranu i naveli da je „Pinterest“ prepun ovakvih fotografija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence