Pretraži

IMA 6 GODINA I KUPILA JE SEBI ZGRADU: Ovo je Boram, najuspešnija korejska jutjuberka (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Boram Tube ToysReview [보람튜브 토이리뷰]

Šestogodišnja jutjuberka iz Koreje je potrošila više od osam miliona dolara na kupovinu zgrade sa pet prodavnica centru Seula. Boram ima 30 miliona pratilaca na dva kanala, a mesečno, ona i njeni roditelji od toga zarađuju više od 3 miliona dolara.

——————– Sponsored ——————–


Zgrada se prostire na 260 kvadratnih metara, a zvanični kupac je Boram kompanija koju su za nju osnovali njeni roditelji.

Ova devojčica važi za jednu od najpopularnijih jutjuberki u Koreji, ali je ujedno i jedna do onih koja izaziva najviše kontroverzi budući da su njeni roditelji često na meti udruženja za zaštitu dece.



Organizacija "Save the Children" od 2017. godine prima gomilu pritužbi na račun Boraminih Jutjub kanala jer ljudi smatraju da njeni videi loše utiču na emocionalni razvoj mladih gledalaca.

Snimci koji su izazvali najburnije reakcije su oni u kojima Boram krade novac iz očevog novčanika ili kada su je snimali dok se pretvarala da vozi auto.

Roditelji od mlade jutjuberke su čak završili na sudu gde su se suočili sa optužbama da iskorišćavaju dete kako bi stekli finansijsku dobit, te su se oni izvinili što je sud smatrao dovoljnim.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence