Pretraži

,,I TEBE ĆU UBITI I STAVITI U ZAMRZIVAČ“: Sara Tkd progovorila o jezivim pretnjama

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Ona je rešila da javno o tome progovori i iskreno je o tome pričala na svom Instagram profilu.

– Citiram rečenicu: "I tebe ću ubiti i staviti u zamrzivač, ne boj se, neće to dugo trajati", bila je samo jedna u nizu od jezivih pretnji. Ista ta osoba je navela da joj je cilj da neko digne ruku na sebe u smislu suicida i mislim da je sada vreme da se priča na tu temu jer nažalost danas se to sve češće dešava posebno kad su mladi u pitanju. Konačno ću progovoriti o slučaju o kom sam dugo ćutala, iako sam povremeno prilikom gostovanja u nekoj od emisija kad smo govorili o sajber nasilju nagovestila da mi kao porodica imamo psihopatu za vratom  – navela je Sara.



Kako je dalje dodala, kako je napredovala istraga povodom ovog slučaja, došlo se do novih saznanja i do nekoliko imena ljudi koji su na neki način umešani u ovaj slučaj.

– Nikog ne optužujem, već isključivo iznosim činjenice koje su proverene od strane policije i za koje imamo dokaze. Naime, iza Fejsbuk stranice pod mojim imenom i prezimenom – Sara Damnjanović, ne stojim ja. Kao što vidite, stranica broji preko 350 hiljada pratilaca, stranica je izuzetno jaka i u proseku objave dostižu od 10-20k+ hiljada lajkova i na sve to ista ta stranica je virifikovana od strane Fejsbuka, što znači da je ta osoba morala da poseduje moj lični dokument kako bi dobila verifikaciju.

Pod 1: Ukraden je moj lični identitet, mojim imenom i prezimenom se manipuliše.

Pod 2: Ta osoba nas je porodično proganjala četiri godine, pratila apsolutno svaki naš korak, potom pretila smrću, ucenjivala, uznemiravala, tražila novac za otkup stranice, ugovarala poslove u moje ime i ne želim ni da razmišljam koliko mi je štete naneto i koliko je poslova izgubljeno.

Pod 3: Osoba koja stoji iza stranice je neretko znala javno da iznosi stavove koji se tiču politike, vere, rijaliti programa i ostalih tema, o kojima ja nikad ne govorim javno, niti iznosim svoje mišljenje. Zamolila sam nekog da kontaktira lažnu stranicu i kaže kako određena firma želi saradnju sa mnom. On bi istog momenta pristao, formirao cenu i dao svoj tekući račun.

Detalje možete pogledati u njenom videu OVDE.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence