Pretraži

Pokazala izvajano telo, ali i supruga kog retko viđamo: Helena Topalović ponovo napustila Srbiju, pa otkrila u kakvom luksuzu uživa (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena Topalović ponovo je otputovala na crnogorskom primorje sa suprugom i ćerkicom, te se pohvalila svojom figurom, ali i pokazala supruga kog javnost retko ima priliku da vidi.

Helena i njen suprug za nešto manje od dva meseca proslaviće tri godine braka, a nedavno su grandioznom proslavom obeležili i prvi rođendan njihove mezimice Dominike.

Iako njen muž, biznismen Dragan Aleksić, ne voli da se eksponira na društvenim mrežama, Helena neretko kači brojne detalje iz njihovog privatnog života, te je poznato da joj on ugađa u svemu, kao i da njoj i njihovoj ćerkici ničega ne manjka.

Influenserka se tako nedavno pohvalila luksuznim detaljima njihovog porodičnog doma, a sada je ova tročlana porodica otputovala u jedan eksluzivni hotel u Crnoj Gori, odakle je Helena podelila fotke koje su mnogima oduzele dah.

Ona se, naime, najpre pohvalila svojim izvajanim telom u kupaćem kostimu, a najviše pažnje privukao je njen potpuno ravan stomak sa pločicama, te je očigledno da je influenserka redovna u teretani.

Helena je potom okačila i fotografiju sa mužem, kog retko imamo priliku da vidimo u njenim objavama, a zatim se još jednom pohvalila izgledom u dugoj, pletenoj, plavoj haljini u kojoj je u prvom planu bio njen dekolte.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence