Pretraži

Napravila haos na mrežama: Skinula se Helena Topalović, pa najnovijom objavom izazvala brojne reakcije (FOTO)

Influence
3
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena Topalović nalazi se na porodičnom odmoru na eksluzivnoj lokaciji, ipak to je nije sprečilo da podeli fotke koje su zapalile društvene mreže i izazvale lavinu komentara.

Nakon odmora u Crnoj Gori, Helena je sa suprugom i ćerkicom nekoliko dana boravila u Srbiji, da bi potom cela porodica ponovo otputovala, ovog puta u Grčku, na Mikonos. Poznato je da influenserka uživa u luksuznom stilu života, što je očigledno i na ovom putovanju.

Mikonos važi za letovalište bogatih i poznatih, te ne iznenađuje što Helena deli fotke iz ekskluzivnih restorana i hotela. Iako uživa u vremenu sa ćerkicom i suprugom, ona je oduševila pratioce jednom objavom na mrežama.

Naime, Helena je objavila solo fotke sa bazena, a njen izgled izazvao je pravi potres na njenom profilu. Influenserka se uslikala u leopardastom kupaćem, a pored njenog bujnog dekolte, najviše pažnje je privukao njen isklesani stomak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Ona je pokazala šest pločica na stomaku, te je očigledno da je posvetila veliku pažnju svom izgledu u poslednje vreme, kao i da neumorno trenira. Na njenoj objavi su usledili brojni lajkovi i oduševljeni komentari vernih pratilaca.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Helena pohvalila svojim izvajanim telom, pa smo prilikom njenog odmora u Crnoj Gori takođe imali priliku da je vidimo u kupaćem, a pokazala je i supruga, biznismena Dragana Aleksića, kog retko imamo priliku da vidimo.

Komentari (3)

  1. Pa bolje da se Helly politički angažuje nego tatko joj…..Bolje izgleda te će više sveta ( muškoga naročito ) da privuče….

  2. Koju peglu koristi, vidim da su joj se usne dobro nadule?
    Ne bi trebala da ljubi peglu da proveri dal se ugrejala, ima i drugih metoda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence