Pretraži

„REKLA MI JE DA ĆE MI ZAVALITI ŠAMARČINU“: Antonina Lukić progovorila o neprijatnim situacijama koje je doživela

Influence
0
Photo: Instagram/antoninalukic

Ona je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja fanova, a jedno od njih glasilo je da li je Antonina doživela maltretiranje u školi i kako je prešla preko toga.Mlada tiktokerka je otvorila dušu i priznala da se nalazila u neprijatnim situacijama:

E pa jesam, bila je neka devojka koja je bila sedmi razred kada sam ja bila peti, stalno se nešto mrštila prema meni i dobacila mi je par puta nešto, a čak mi je rekla da će mi zavaliti šamarčinu u školi kad me vidi – prisetila se ona pa otkrila da nikome nije pričala o tome:

  • Nisam to nikome rekla, pa ni mami jer sam znala da bi moja mama napravila haos – navela je ona.

Prema njenim rečima, bilo još neprijatnih situacija, te da se sa jednom vršnjakinjom redovno svađala,dok je druga govorila kako je Antonina kopira.

Screenshot: Instagram/antoninalukic

Screenshot: Instagram/antoninalukic

 

  • U srednjoj sam bila popularna. Imala je ta jedna devojka koja je bila ljubomorna na mene, zašto iskreno ne znam, kad su me uglavnom svi gotivili. Ona je pričala kako je kopiram, klasika, mislim niko nije zreo u tim godinama tako da se ne ljutim što je neko bio bezobrazan prema meni – istakla je Antonina.

Ona je inače nedavno kroz komunkaciju sa fanovima provukla informaciju da je emotivno zauzeta. Ova vest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je Antonina retko kad do sada delila detalje svog ljubavnog života na društvenim mrežama.

Ipak, tiktokerka je sada detaljnije progovorila o tome i otkrila nepoznate detalje:

Screenshot: Instagram/antoninalukic

Screenshot: Instagram/antoninalukic

 

  • Ne krijem ga, idemo svuda zajedno, samo eto, smeta mu da 50.000 ljudi koji gledaju story zna kako on izgleda. Upoznala nas je drugarica, blejali smo ovako godinu dana drugarski, svaki dan po ceo dan i onda se smuvali i evo već dve godine i šest meseci smo u vezi – otkrila je Lukićeva.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence