Pretraži

Garderober pun luksuznih komada: Ana Lazarević se pohvalila novim modnim „ulovom“, za samo dve torbe izdvojila NEVEROVATNU cifru (FOTO)

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Ana Lazarević pohvalila se novim skupocenim modnim komadom i pokazala deo svog ormara.

Ana na domaćoj influens sceni važi za jednu od najpopularnijih mlađih influenserki. Njen život na Instagramu prati gotovo 800 hiljada ljudi, dok je na TikToku taj broj dostigao skoro milion.

Ona na pomenutim društvenim mrežama deli brojne detalje iz svog privatnog života, a zahvaljujući velikoj popularnosti, Ana danas sarađuje sa brojnim popularnim bjuti i modnim brendovima.

Influenserka je prepoznatljiva i po svom modnom ukusu, te su do sada njeni pratioci imali priliku da vide da Anna sve više ulaže u komade najvećih svetskih modnih kreatora . Ona je tako sada podelila svoj najnoviji „ulov“, a svojoj kolekciji torbica dodala je još jednu i to popularnog brenda „Jacquemus“.

Ana je izabrala klasičnu belu torbu koja nozi naziv „Jacquemus bag le chiquito“, čija cena iznosi oko 700 dolara.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ona je svoju novu torbicu uslikala u ormaru uz opis „Nova beba“. Pored toga, njeni pratioci su imali priliku da u influenserkinom garberoberu uoče još nekoliko firmiranih komada, a posebno se izdvojila torbica brenda „YSL“. Ovaj vanvremenski crni komad košta gotovo 2.500 dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence