Pretraži

ESTETSKA KOREKCIJA: Barbi Afrika se pohvalila novim usnama (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/barbiafrika

Barbi je na svom Instagram profilu okačila video u kojem je snimila sebe, a obožavaocima je poručila da je uradila jednu estetku korekciju.

Nije tajna da su fileri za usne postali jedan od najvećih kozmetičkih trendova današnjice, a tom hitu pristupile su brojne poznate ličnosti. Posebna tehnika povećanja usana "ruske usne" izuzetno je popularna, a srcoliki izgled usana želela je i naša tiktokerka Barbara Milenković.

Ona je ubrzo nakon estetke korekcije pokazala i novi izgled svojih usana, koje su sada pune i oblikovane po njenoj želji. 

Screenshot: Instagram/barbiafrika

Screenshot: Instagram/barbiafrika

 

  • Je l vi vidite moje usne? – upitala je ona obožavaoce i rekla kako je posetila kozmetički salon.

  • Radili smo ruske usne. Prezadovoljna sam – navela je ona.

Podsećamo, Barbi se nedavno našla u mini drami, kada ju je koleginica Enn La Rush optužila da joj je Barbi ukrala pesmu "Čarolija".



Ove navode tiktokerka je oštro demantovala a potom je snimila i video u kojem je sve objasnila.

– Znači ovako, reč je o "Čaroliji". Devojka tvrdi da ju je ona izmislila i napravila matricu, a zapravo je samo čula neku tursku pesmu, poslala Panteru i rekla da bi volela da ima ovakvu pesmu. Ono što je Panter napravio njoj se nije svidelo i onda je on odlučio da proda tu pesmu. Apsolutno nemam nikakve veze sa njom – istakla je Barbi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence