Pretraži

„TO JE MNOGO TEŠKO ZA MENE“: Dženi Martin progovorila o životu u Srbiji, pa priznala šta joj NEDOSTAJE (FOTO)

Influence
0
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Dženi Martin, poreklom iz Španije, zbog ljubavi je došla u Srbiju gde je ubrzo postala jedna od naših najpoznatijih i najpopularnijih influenserki.

Ona je svoju ljubav i sadašnjeg muža, poznatog glumca Uroša Jovičića, upoznala kada je imala  15 godina i to na snimanju filma „Mntevideo Bog te video“, a nakon što se zbog ljubavi preselila u Srbiju,  više puta je javno isticala da je izuzetno srećna u našoj zemlji. U našoj prestonici započela je novi život i novu karijeru, a pre par meseci poznati par poželeo je dobrodošlicu svom prvom detetu, sinu Oliveru.

Iako je veoma posvećena porodici, Dženi je sada priznala da joj ipak pomalo nedostaje glumački poziv.

Naime, ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jedan od njih ju je zapitao da li bi želela da opet bude glumica.

– Ja bih volela, ali nažalost nema puno uloga za strance u Srbiji. Ja ne izgledam kao Srpkinja, ne pričam odlično Srpski, pa je mnogo teško za mene da radim kao glumac ovde. Ali jeste, nedostaje mi puno!

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Neki fanovi su se i prisetili njenog pojavljivanja u popularnom filmu, koji je kasnije i pretvoren u seriju.

– Kako ti je bilo na snimanju serije Montevideo i koji ti je najdraži kolega sa snimanja? – bilo je jedno od pitanja, na šta je ona odgovorila da su to bili Uroš i glumac Nenad Heraković.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Ova tema je očigledno zanimala mnoge, pa joj je i jedan pratilac zapitao da li je komunicirala sa Urošem za vreme snimanja filma.

– Da! Bili smo celo vreme zajendo na snimanjima! Bili smo drugari! Odmah smo osetili dobar vajb! Ali nije ništa bilo do 2015. kada smo započeli vezu.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Očigledno da veza ovog mladog para zanima mnoge i da bi sigurno imali još mnogo pitanja za Dženi. Jedan od njenih fanova se prisetio i da je Dženi svojevremeno imala plavu kosu, pa ju je upitao da li bi se ona vratila na tu boju.

– Ufff….never say never, ali ne verujem… Mnogo mi je zdrava sad kosa i plava boja je mnogo teška za održavanje… Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i žao mi je kad vidim stare slike! Ali bitnije mi je imati zdravu kosu.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Podsetimo se, Uroš i Dženi su juče proslavili devet godina veze, tako da je za njih snimanje filma „Montevideo“ zasigurno bio srećan događaj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence