Pretraži

„Dva felerična idiota“: Lea Stanković otkrila detalje svađe sa popularnim influenserom, pa ispričala kako je došlo do pomirenja (FOTO)

Influence
0
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Popularna influenserka Lea Stanković otkrila je sve o odnosu sa svojim najboljim prijateljem, takođe influenserom, Caletom.

Poznato je da su Lea i Cale najbolji prijatelji već godinama i da uživaju u prisnom prijateljstvu gotovo od samog početaka na društvenim mrežama, te su pokazatelj da pravi prijatelji u ovoj industriji postoje.

Njih dvoje često iznenade svoje pratioce zajedničkim klipovima, serijalima i kontentom koji plasiraju na mrežama, a s obzirom na to da oboje uživaju u putovanjima, predstavljaju idealne saputnike jedan drugom.

Međutim, nedavno je govoreći o početku njihovog prijateljstva, Lea priznala da nije imala tako lepo mišljenje o njemu.

Cale je došao slučajno do mog broja telefona preko neke grupe u kojoj smo zajedno bili i onda je krenuo da mi piše „hajde da se reklamiramo međusobno na Instagramu“ gde sam ja kulirala i bila u fazonu „Bože, niti se poznajemo niti išta“ i on meni tako nekoliko puta. I došla sad prilika, dolazi on u Beograd i sad čovek je tu, moraš da se upoznaš. Oni su svi mislili da sam ja uobražena, a nisam ja uobražena nego sam za njega mislila da je budala“, rekla je ona u emisiji „Bunker“ kod Lune Đogani, pa otkrila kako su na kraju postali prijatelji.

Da i u njihovom odnosu postoje turbulencije i svađe, otkrila je mlada influenserka sada na svom storiju. Lea je naime podelila deo dopisivanja sa Caletom, u kom je došlo do svađe.

„Pa sad sam sve rekao, jedino da se potučemo, to je jedino preostalo“, napisao je on, dok je Lea dodala „Svađa sa Caletom izgleda ovako“.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Lea je potom podelila i njihove glasovne poruke, u kojima su se popularni influenseri između ostalog požalili i na svoje zdravstvene probleme.

„Kunem ti se jedem i plačem od smeha. Ne mogu da se tučem zbog kičme, inače bih se tukla“, rekla je influenserka, a potom se Cale nadovezao: „Da, ne mogu ni ja da se tučem zbog kamena, dovoljno je da mi uradiš hara-kiri noktom i ja padam kao kegla, ne mogu.“

„Hahahahhaha ali dva felerična idiota, jedna sa kičmom, on sa kamenom…. Kako sa njim da se svađaš“, napisala je Lea uz snimak, otkrivajući da je između njih i dalje sve u najboljem redu.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence