Pretraži

„Dobio sam još veću motivaciju za dalje“: Dušan Petrović progovorio o šteti koja mu je učinjena i uništenom studiju, pa pokazao trenutno stanje (FOTO)

Influence
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznati fotograf i influenser Dušan Petrović podelio je sa svojim pratiocima kako se oseća nakon što mu je delimično uništen fotografski studio u koji je uložio godine truda i rada.

Pre par dana našu zemlju je pogodila oluja koja je izazvala poplave i uništila kuće, kola, ulice… Nekoliko poznatih ličnosti je na svojim društvenim mrežama podelilo štetu koja ih je zadesila, a među njima se našao i Dušan Petrović.

Poznato je da fotograf ima svoj studio koji je otvorio nakon dugogodišnje karijere, a oluja do koje je došlo pre nekoliko dana ga je ozbiljno oštetila i izazvala poplavu.

Dušan se sada zahvalio svojim zabrinutim pratiocima, kojih je samo na Instagramu više od 200 hiljada i otkrio kako se oseća nakon svega, ali i koji su mu dalji planovi što se tiče studija.

„Iz nekog jako čudnog razloga, od kad se desilo sve ovo, ja kao da sam dobio neku novu i još veću motivaciju za dalje i za sve što dolazi. Hvala svima koji mi se i dalje javljate, pišete i šaljete reči podrške, jako mi znači sve da pročitam. Ali kažem vam, osećam se dobro, motivisano i odjednom me više baš briga šta se desilo, šta je uništeno, jer znam da ćemo to sve vratiti, pa čak i bolje nego što je bilo“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/dusannpetrovic

On, njegova devojka, hrvatska influenserka Ema Luketin i influenserka Angel Tatjana su jučerašnje popodne i veče proveli sređujući haos koji je nastao, a prizore iz studija je podelila Tatjana uz opis „A juče i danas grande finale zvano poplava“.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence