Pretraži

Strasni zagrljaj u teretani otkrio sve: Đina Džinović fotkom sa dečkom zapalila mreže, u prvom planu izvajani mišići (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:dzinovicdjina

Đina Džinović, popularna influenserka, ne prestaje da privlači pažnju svojim ekstravagantnim stilom života, ali i ljubavnom vezom sa momkom koga vešto krije od javnosti.

Gotovo velo leto Đina je provela van Srbije, najpre u Crnoj Gori, a potom i na francuskoj rivijeri. Influenserka je uživala u najluksuznijim odmaralištima, restoranima, a često je posećivala i brojne klubove.

Ona se nije odvajala od svog dečka, sa kojim već neko vreme uživa u srećnoj vezi. Ipak, za razliku od svoje prve ljubavi, Đina ovog izabranika vešto krije od javnosti, te retko imamo priliku da ga vidimo na njenim društvenim mrežama.

Ipak, ona je tokom vremena podelila nekoliko njihovih romantičnih trenutaka i slika, međutim uvek je njegov lik prekrivala emotikonima srca, te je na taj način uspela da sačuva njegovu privatnost.

Da se par zaista ne odvaja pokazuje i najnovija fotka influenserke na Instagramu. Ona je, naime, slikala njih dvoje u teretani i otkrila da je njen dečko istovremeno i njen „gym buddy“.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Poznato je da je Đina mesecima vredno radila na svom izgledu, regulisala ishranu i posvetila se redovnim treninzima čemu u prilog svedoče i njene brojne izazovne objave u kupaćim kostimima koje je kačila u poslednje vreme, a koje su pokazale njenu savršenu figuru.

Prema slici koju je sada okačila, očigledno je i da je njen dečko u istoj meri posvećen treninzima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence