Pretraži

PONOVO SREĆNO ZALJUBLJENA: Đina Džinović podelila prisne fotke sa momkom, svi sumnjaju da se radi o ovom BIVŠEM (FOTO)

Influence
0
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović vešto krije svoj ljubavni život od javnosti.

Đina je svoju prvu ozbiljniju vezu sa mladim, perspektivnim fudbalerom Andrejem Đurićem rado delila na društvenim mrežama, te je često pokazivala koliko je zaljubljena. Međutim, posle izvesnog vreme došlo je do raskida mladog para, a ona je odlučila da neko vreme uživa u svom singl statusu.

Krajem prošle godine influenserka je stupila u novu vezu sa izvesnim Andrejem Blagojevim, ali je ovog puta odlučila da ovaj deo svog života ne prikazuje na društvenim mrežama. S obzirom na to, ništa osim njegovog imena i retkih romantičnih trenutaka nije bilo poznato javnosti, a Đina je otišla toliko daleko da mu je na fotografijama lice sakrivala emodžijima.

I dok se na prvi pogled činilo da je između ovog para sve u redu, Džinovićeva je nastavila da prati Andreja, ali je nenadano izbrisala sve fotografije sa njim. Ona se povodom glasina o raskidu neko vreme nije oglašavala, međutim pre nešto više od tri meseca usledila je njena potvrda da je ponovo singl.

Sada se čini da mlada influenserka ponovo uživa u ljubavi i to po svemu sudeći sa istim momkom! Đina je najpre pre nekoliko nedelja okačile fotografije sa Kopaonika na kojima je prisna sa momkom čije je lice bilo sakriveno ispod skijaške maske. Ona dotičnog mladića nije ni označila, tako da njeni verni pratioci nisu bili sigurni da li se zaista radi o Andreju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Međutim, Đina Džinović je potom i u svoj Instagram opis vratila datum početka njihove veze, koji je 22.11.2022., i na taj način potvrdila pomirenje.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona je sada i novom fotografijom koju je okačila na stori zaintrigirala pratioce. Sam stori se ticao nege njene kose, ipak ono što je mnogo više skrenulo pažnju jeste fotka koju je ona odlučila da okači kako bi pokazala izgled svoje kose.

Radi se, naime, o slici na kojoj je ona u strasnom poljupcu sa momkom, a s obzirom na to da ovaj post nije vidljiv na njenom profilu, mnogi sumnjaju da se radi o slici koju influenserka ima na svom privatnom profilu.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence