Pretraži

„MNOGO SE NERVIRAM“: Đina Džinović podelila modne savete, pa otkrila šta zamera influenserkama (FOTO)

Influence
1
đina džinović

Đina Džinović prepoznatljiva je na društvenim mrežama po svom modnom ukusu, a sada je odlučila da podeli svoje male tajne sa pratiocima.

Mlada influenserka je za relativno kratak vremenski period stekla vernu grupu fanova koji neprestano prate svaki njen korak iz privatnog života koji je spremna da podeli na mrežama. S obzirom na to da je ćerka poznatih roditelja, još od detinjstva vlada veliko interesovanje za njen život. 

Tako se na nju ugledaju mnoge devojke kada se radi o stilu i načinu oblačenja, a Đina rado posavetuje sve koji joj zatraže savet na ovu temu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ona je nedavno otkrila da ide u školu za dizajn kako bi unapredila svoje veštine, pa je podelila i neke svoje prve radove. Njeni pratioci su ovo protumačili kao znak da je mlada influeserka krenula stopama svoje mame, poznate dizajnerke Meline Džinović.

Đina Džinović je sada odlučila da podeli neke modne komade koji su po njenom mišljenju „must have“ ove zimske sezone. Između ostalog, ona je istakla šubare i velike, čupave čizme, a potom otkrila svojim pratiocima gde mogu kupiti iste modele kao ona.

Ona se između ostalog osvrnula i na svoje koleginice influenserke koje iz nekog razloga odbijaju sa fanovima da podele butike u kojima kupuju.

„Sve ću da vam kačim gde šta uzimam jer se mnogo nerviram kad ove utripovane kriju šta gde pronale i misle da su iconic zbog toga… Ugh molim vas“, napisala je Đina.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence