Pretraži

U kakvom su odnosu Đina Džinović i Melina? Spekulisalo se da majka i ćerka ne razgovaraju, a sada je isplivala PRAVA ISTINA

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:djinadzinovic

Jedan od naizgled najskladnijih parova sa javne scene, Haris i Melina Džinović, u martu ove godine su se razveli nakon 15 godina braka, a sada je otkriveno u kakvim je odnosima sa svojom mamom popularna influenserka Đina Džinović.

O razvodu Harisa i Meline mediji su brujali mesecima, s obzirom na to da je pevač otvoreno pričao o procesu i odnosu sa bivšom ženom. Po svemu sudeći oni nisu ostali u prijateljskim odnosima, a njihovo dvoje dece Đina i Kan su ostali da žive sa ocem u vili na Senjaku.

Upravo zbog toga se spekulisalo i o tome u kakvom su odnosu brat i sestra sa majkom, te prema navodima Kan već mesecima nije u kontaktu sa njom, dok je Đina najpre prestala da razgovara sa majkom, ali su one ubrzo izgladile sve nesuglasice.

Da je između mame i ćerke sve u najboljem redu dokazuju objave na Instagram profilu Melinine modne marke. Na pomenutoj stranici se mogu naći slike Đine koja je pozirala u nekoliko haljina koje je njena majka dizajnirala, te je očigledno da se trudi da joj pruži punu podršku kada je njen posao u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Kada se iselila iz vile na Senjaku, mediji su navodili da je Melina prešla da živi u stan na Novom Beogradu, a potom su se pojavile spekulacija da se kreatorka preselila na Azurnu obalu.

Kako je Đina veoma aktivna na društvenim mrežama i danas važi za popularnu influenserku, njenim pratiocima nije promaklo da se ona u poslednjih nekoliko meseci našla upravo na ovoj luksuznoj destinaciji, zbog čega se sada spekuliše da influenserka ide zapravo u posetu mami.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence