Pretraži

Minijaturni kupaći i zavodljivi ples: Đina Džinović provokativnim snimkom ispod tuša ostavila sve bez teksta (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović provokativnim snimkom ispod tuša dok igra u minijaturnim kupaćem ostavila je sve svoje fanove bez teksta.

Đina veliku pažnju pratilaca na svom Instagram, ali i Tiktok profilu, privlači svojim fotografijama i snimcima sa putovanja, iz luksuznih restorana, kao i fotografijama skupocenih modnih dodataka kojima oduzima dah.

Ipak, pored svega, možda najveću pažnju na Instagramu, gde je prati preko 136 hiljada pratilaca, ona privlači svojim provokativnim fotografijama i snimcima koji ostavljaju bez teksta jednako pripadnike ženskog i muškog pola.

Tako je sada influenserka koja je nedavno otputovala u Francusku odakle redovno sve zanimljive momente deli sa svojim fanovima, novim snimkom „zapalila“ društvene mreže i izazovnim izdanjem sve ostavila bez teksta.

 

@djinadzinovic♬ original sound – balkanmusic

Naime, ona se prvo snimila u bazenu dok je u minijaturnom crnom kupaćem plesala uz popularnu domaću pesmu, a onda je usledio snimak ispod tuša. Ovaj snimak na kom su u prvi plan došle njene grudi je naročito privukao pažnju pratilaca.

 

@djinadzinovic♬ original sound – balkanmusic

Podsetimo se, premda ona neretko intrigira javnost, ono što posebno interesuje njene pratioce jeste njen ljubavni život koji ona vešto krije od javnosti.

Naime, pre određenog vremena javnost je saznala da je nakon prilično javne veze sa fudbalerom Andrejem Đurićem, Đina uplovila u vezu sa izvesnim Andrejem Blagojevim, ali detalje njihovog odnosa je retko delila na društvenim mrežama.

Fanovi su po njenim objavama na društvenim mrežama mogli da zaključe da je njen dečko veoma romantičan i da joj neretko priređuje iznenađenja, kao što je to bio slučaj za Dan zaljubljenih.

I premda Đina ne objavljuje često njihove zajedničke trenutke, pre nekoliko dana ona je otkrila da joj društvo u Francuskoj pravi upravo njen dečko, i to na taj način što je objavila fotografiju njihovog strasnog poljupca. Njegovo lice je prekrila emotikonom, ali ono što su fanovi mogli da zaključe jeste da ljubav između ovo dvoje ljudi cveta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence