Pretraži

Obratila mu se posebnim povodom: Đina Džinović uputila javnu poruku svom dečku, pa objavila emotivni trenutak sa jahte (FOTO)

Influence
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Đina Džinović sve više pažnje privlači svojim životom, međutim o njenom izabraniku i vezi se malo zna, ali je ona sada podelila jedan detalj i direktno se obratila svom momku.

Kao ćerka poznatih roditelja, Harisa i Meline Džinović, Đina je od ranog detinjstva pod budnim okom javnosti. Ona je pre nekoliko godina počela da se sve više eksponira i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati više od 130 hiljada ljudi.

Mlada influenserka redovno kači svoju svakodnevicu i privlači pažnju svojim stilom, izgledom i luksuznim načinom života. Ona neretko posećuje ekskluzivne destinacija, a poslednja u nizu bila je francuska rivijera, na koju je Đina otputovala sa svojim dečkom.

Iako deli brojne detalje iz privatnog života, ona je do sada uspešno uspela da sačuva svoj ljubavni život od fanova. Svega nekoliko puta je kačila fotke i snimke sa izabranikom, te mu je uvek prekrivala facu emotikonima. Ipak, Đina mu se sada direktno obratila i podelila jedan od njihovihh zajedničkih trenutaka.

Njen dečko je po svemu sudeći u društvu mlade influenserke proslavio svoj rođendan, a tim povodom je ona okačila njihovu zajedničku fotku poljupca na brodu i dodala „Srećan rođendan ljubavi!“

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Potom je usledila i romantična proslava u jednom restoranu odakle je Đina podelila trenutak duvanja svećica svog izabranika.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence