Pretraži

Uživanje na plaži, luksuzni restorani i provokativne fotografije: Đina Džinović posetila Azurnu obalu, pa izazovnim objavama zapalila društvene mreže (FOTO)

Influence
0

Mlada influenserka Đina Džinović pokazala je kako uživa u luksuzu Azurne obale, pa provokativnim fotografijama sa plaže zapalila društvene mreže.

Đina Džinović je veoma aktivna na društvenim mrežama gde redovno deli dešavanja iz svog privatnog života, a pored njenih izazovnih fotografija, sadržaj koji fanovi najčešće mogu pronaći na njenom profilu uključuje objave sa luksuznih putovanja.

Sada je mlada influenserka, koju na Instagramu prati skoro 140 hiljada ljudi, podelila nekoliko fotografija, pa pokazala fanovima da je ponovo „spakovala kofere“ i uputila se na novu destinaciju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Naime, ona je ovoga puta kao mesto za uživanje odabrala Kan, grad smešten na istočnoj sredozemnoj obali Francuske, poznatoj kao Azurna obala i koji važi za jedan od gradova za koje se kaže da su „sinonim za glamur i luksuz“.

Influenserka je prvo objavila fotografije sa plaže, gde je pokazala da uživa u čarima mora i sunčanju na plaži. Po njenim objavama sa ovog putovanja se moglo videti da osim u plaži ona uživa i u večerama u luksuznim restoranima, kao i u kupovini.

Ipak, možda najveću pažnju među ovim objavama je privukla jedna fotografija na kojoj je Đina pozirala tokom svog boravka na plaži i to u minijaturnom crnom kupaćem. Na ovim fotografijama se jasno mogla videti njena izvajana figura, ali i atributi koji krase mladu influenserku.

Podsetimo se, ovo nije prvi put ove godine da je Đina posetila Francusku. Naime, ona je pre nešto više od dva meseca takođe posetila Kan, a onda je odlučila da poseti i Sen Trope.

Ona je i ovom prilikom delila fotografije sa ludih žurki i sa luksuznih lokacija, a ovom prilikom joj je društvo pravio njen dečko.

Đina je tada podelila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako uživa u ljubavi sa njim ali u isto vreme je skrivala njegovo lice, ne otkrivajući njegov identitet, mada se pretpostavlja da je u pitanju izvesni Andrije Blagojević sa kojim influenserka već duže vreme uživa u srećnoj vezi.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence