Pretraži

Detalj u stanu Andrije Jo koji ima posebnu simboliku: Influesner se pohvalio ukrasom koji privlači NOVAC

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo pokazao je jedan detalj u svom stanu za koji se u narodu veruje da privlači novac.

Pre dve godine, Andrija se pohvalio svojim fanovima na društvenim mrežama kako je ostvario svoj najveći san i kupio sebi stan.

Ova objava naišla je na veliko oduševljenje njegovih fanova naročito zbog činjenice da je influenser tada imao svega 23 godine, a postigao je tako veliki uspeh.

Od tada on redovno deli sa svojim fanovima “dogodovštine“ iz svog stana, koje nekada podrazumevaju žurke, a nekada jednostavno pokazuje kako uživa u samačkom, momačkom životu.

Sada je influesner na svom Instagramu pokazao detalj iz svog stana koji ima posebnu simboliku.

– Gledam sada ovu biljku u stanu i mnogo me nervira, jer stoji tu, a inače ne stoji tu, nego tamo. Ali gospođica je počela da izumire tamo, nije joj dovoljno ovo svetlo, počeli su da joj opadaju listovi, a ovo je biljka donosi parice, tako da ne smem da dozvolim da crkne. Druge mogu, ali ona ne!

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Inače, pravi naziv biljke je Krasula, a u narodu je poznata onako kako ju je Andrija nazvao – „drvo parica“. Taj naziv potiče od verovanja da ta biljka privlači novac, pa nije ni čudo da se influenser toliko brine za nju.

Svakako, ono što se ne može osporiti jeste da je Andrija jako ostvaren za jednog dvadesetpetogodišnjaka i mada je sve postigao svojim trudom, možda mu zaista i biljka pomaže.

Zasigurno, samom kupovinom stana Andrija je ostavrio svoj veliki san, a influenser je i sam pričao o tome, kada je i priznao fanovima da se seli.

– Ostvario sam svoj najveći san, kupio sam stan! Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe, a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu, ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti – napisao je Andrija tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence