Pretraži

„Danas je moje srce puklo od sreće“: Ana i Predrag Rajković podelili važan porodični trenutak, pa oduševili fotkama u neobičnom izdanju (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka i supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, osvrnula se na teške trenutke kroz koje je njihova porodica prošla.

Poznato je da popularni par ima dva sina, te da je mlada influenserka vrlo posvećena majka i supruga. Rajkovići trenutno žive u Španiji, zbog Peđinog fudbalskog angažmana. Iako uživaju u srećnom braku, Ana je nekoliko puta spomenula da joj razdvojenost od porodice i prijatelja nije laka, kao i to što ne može da se osloni ni na čiju pomoć.

Ana i Peđa često pokazuju svoju zaljubljenost na društvenim mrežama, a njihova ljubav je danas jača nego ikada, nakon teškog perioda koji su prošli krajem 2022. godine.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

U trenutku kada je reprezentacija naše zemlje igrala na Svetskom prvenstvu u Kataru, Ana je sa njihovim mlađim sinom bila u bolnici zbog teške bakterije koja je napala njegov organizam, nakon čega su mu lekari davali malo šanse da preživi.

Njihov sin se uprkos svemu uspešno oporavio i danas uživa u srećnoj detinjstvu, a jedan događaj je posebno raznežio Anu Rajković.

Njihova deca u Španiji zajedno pohađaju vrtić koji je proteklog vikenda organizovao priredbu u kojoj su učestvovali roditelji. Zadatak za mame i tate je bio da dođu maskirani što su Peđa i Ana i uradili. Influenserka je pokazala njihove maske na svom profilu i dok je ona izabrala kostim Snežane, njen suprug se odlučio za kostim popularnog superheroja.

„Spremni“, napisala je ona uz njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana je potom objavila i sliku sa mlađim sinom i otkrila da je prošle godine ovaj događaj za njega bio potpuno drugačiji.

„Prva velika priredba. Prošle godine gledali smo priredbu u kojoj ti nisi učestvovao. Bodrio si svog brata i drugare iako smo tek izašli iz bolnice. Danas je mamino srce za malo puklo od sreće! Volim te Tado“, napisala je.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence