Pretraži

„Dan za promene“: Lea Stanković više nije vatrena crvenokosa, posle samo par meseci influenserka prošla kroz još jednu transformaciju (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Lea Stanković se odlučila za ponovnu promenu imidža, pa se vratila svom starom izgledu.

Lea Stanković je popularnost na društvenim mrežama stekla kako svojim zabavnim klipovima, tako i „beauty“ savetima, zahvaljujući kojima su mnoge devojke zavolele njen stil.

Ona je neretko snimala videe na kojima se šminka, a učestali su bili i klipovi gde daje svoj modni sud i kao i savete vezane za oblačenje.

Kada se tek pojavila na našoj influens sceni ona je bila plavuša, da bi se tokom godina vratila u prirodnu braon boju kose, a od nedavno je influenserka odlučila da se upusti u nešto izazovniji poduhvat. Tako se ona pre nešto više od dva meseca priklonila novom trendu i ofarbala svoju kosu u vatrenu crvenu boju.

Ipak čini se da je influenserki ova boja dosadila pa je sada došao red na novu promenu. Naime, ona se ponovo vratila u braon boju, a ceo proces je putem Instagrama podelila sa svojim pratiocima. Lea je stavila jedan video „pre“ gde se vidi njena stara kosa, i video „posle“ gde se vidi nova frizura, a u opisu je napisala:

„Dan za promene.“

Po Leinom izrazu lica moglo se zaključiti da je ona i više nego srećna zbog ovog koraka, a kako je njena frizura izgledala pre, a kako nako promene možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Lea je nedavno takođe zbog kose šokirala fanove, i to kada se za Instagram snimila nakon što je ofarbala kosu u zeleno. Za ovaj poduhvat ona je koristila zeleni sprej, tako da ova boja nije dugo ostala na njenoj kosi, ali bez obzira na to, ove fotografije su šokirale njene fanove.

I premda ovo mnogima može delovati kao čudno, nakon što je pokazala i svoju šminku sve je postalo jasno , jer je ostatak njene šminke odao kako je zapravo bila u pitanju samo maska i to poznatog strip junaka Džokera.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence