Pretraži

„Da si bio dobar, ne bi bio bivši“: Mrežama kruži snimak Barbi Afrike sa bivšim dečkom, poznatim producentom, tiktokerka mu poručila samo jedno (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna tiktokerka Barbi Afrika iznenadila je svoje pratioce jednim snimkom sa svojim bivšim dečkom, poznatim producentom!

Početkom 2023. godine, mlada influenserka je objavila da je već neko vreme u srećnoj vezi sa producentom Generacije Zed poznatim pod imenom Džinsen. Oni su neretko delili trenutke iz svoje veze, a jednom prilikom našli su se i u IDJTV Quizu i pokazali koliko se poznaju.

Međutim, nedugo nakon objave o vezi, par je raskinuo. Kako je Barbi Afrika tada istakla, oni se nisu rastali u lošim odnosima, već su samo shvatili da su previše različiti da bi funkcionisali.

Posle njega, tiktokerka je uplovila u vezu sa hrvatskim influenserom Renatom Ercegom, sa kojim je veza potrajala svega nekoliko meseci, a ako je verovati Barbari ona je trenutno singl.

Sada, na sinoćnoj promociji albuma prvenca Generacije Zed, pored brojnih poznatih ličnosti i influenserka našla se i Barbi, a jedan snimak sa njenog Instagrama je privukao posebnu pažnju pratilaca.

Ona se, naime, snimila upravo sa Džinsenom kome je otpevala stihove „Mili, mili, mili moj… Ma da si bio dobar, ne bi bio bivši“, nakon čega oboje nisu mogli da obuzdaju smeh, čime su još jednom pokazali da je između njih sve u najboljem redu, te da su nakon raskida zaista ostali u prijateljskim odnosima.

Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence