Pretraži

DA LI SE VRAĆA MUZIČKOJ KARIJERI? Mnogi se nadaju povratku Lune Đogani na scenu, sada se oglasio ON i otkrio istinu

Influence
6
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Marko Miljković, jutjuber i muž Lune Đogani, otkrio je da li njegova supruga planira uskoro da se vrati pevačkoj karijeri“

Poznato je da je Luna nakon izlaska iz rijalitija krenula stopama svojih roditelja i otisnula se u pevačke vode. Ona je izbacila nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi i doprineli njenoj popularnosti.

Ipak, nakon ponovnog učešća u rijalitiju i nakon što su ona i Marko stupili u vezu, a kasnije odlučili da osnuju svoju porodicu, Luna je svoju muzičku karijeru stavila na pauzu. Ona i njen suprug su krenuli intenzivno da se bave influensingom i Jutjubom na kom su stekli zavidan broj pratilaca i verne fanove.

Međutim, Luna je pre skoro godinu dana neočekivano iznenadila svoje fanove novom pesmom koju je izbacila i iako su svi mislili da je to njen povratak muzici, ona je tada otrkila da je to samo „mali izlet“, te da će se snimati pesme iz zabave i kada bude spremna za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Sada, nakon što se porodila po drugi put i ona i Marko dobili još jednu mezimicu, mnogi su se zapitali da li će mlada influenserka konačno vratiti pevanju i nastupima.

Tačku na ove spekulacije stavio je Marko koji je istakao da je Luna prezauzeta oko porodice i dece.

„Naravno da nije istina da se vraća muzici. Sve vreme smo oko dece, zaista nemamo vremena za to“, rekao je on kroz smeh, prenosi „Srbija danas“.

Podsetimo, nedavno smo imali priliku da vidimo prvi Lunin javni nastup, kada je još kao devojčica izašla na binu i sa svojom mamom, Anabelom Atijas, zapevala jedan od velikih hitova grupe „Funky G“.

Komentari (6)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence