Pretraži

Da li prepoznajete našeg popularnog tiktokera? Ljubavnim životom privlačio je veliku pažnju, a sada pokazao da je odmalena važio za zavodnika (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni tiktoker i pevač Sergej Pajić podelio je fotografiju koja je privukla posebnu pažnju njegovih pratilaca.

Sergej je još u ranim tinejdžerskim godinama postao prepoznatljiv u javnosti kao učesnik u jednom muzičkom takmičenju za decu. On je već tada pokazao svoje glasovne mogućnosti, a svojim izgledom je privukao posebnu pažnju devojčica.

Nakon što je počeo da gradi svoju muzičku karijeru, Sergej se posvetio i društvenim mrežama, te je počeo da uživa veliku popularnost i na TikToku.

Veliku pažnju skretao je i svojim turbulentim ljubavnim životom, pa je veliki broj fanova stekao tokom veze sa tiktokerkom Uki Q.

Iako je neko vreme pravio pauzu što se tiče muzičke karijere, on se nedavno vratio na scenu sa hit numerom koju je uradio u duetu sa kolegom Krisom.

Sada Sergej se prisetio svog detinjstva, pre slave i uspeha, i to fotografijom iz školskih dana, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste to koliko se influenser zapravo malo promenio.

Njegove prepoznatljive oči, osmeh, čak i slična frizura pokazali su da je tiktoker još tada, po svemu sudeći, bio miljenik ženskog pola.

Foto: Instagram printscreen/sergejpajic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence