Pretraži

Da li biste ih prepoznali? Ovako su naše najpopularnije influenserke izgledale pre nego što su postale zvezde društvenih mreža (FOTO)

Influence
1

Brojne influenserke iz Srbije postigle su veliki uspeh u influens svetu, a neke od njih dostigle su i svetsku popularnost, a svojim savršenim stilom i lepotom ne prestaju da privlače pažnju javnosti.

Iako su već godinama prisutne na našem influens nebu, a fanovi njihov rad svakodnevno prate putem društvenih mreža, malo ko se seća kako su izgledali njihovi počeci i koliko su se one promenile od prvih koraka u influens svetu.

TAMARA KALINIĆ PRVI VIDEO OBJAVILA PRE 12 GODINA

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je influens svet u pitanju jedna od influenserki sa naših prostora koja je napravila vrtoglavi uspeh je sigurno Tamara Kalinić. Svojim jedinstvenim stilom i istančanim ukusom za modu uspela je sebe da kotira visoko u influens svetu, ali i u svetu mode, i to ne samo kod nas nego i na svetskoj sceni.

Tamara danas ima preko 1,7 miliona pratilaca, broji milione pregleda na Jutjubu, a malo ko se seća njenih prvih videa na Jutjubu. Najstariji video na njenom kanalu, bar onaj koji je vidljiv javnosti, objavljen je pre 12 godina, a mnogi su primetili da je Tamara tada izgledala dosta drugačije.

DUNJA JOVANIĆ PROMENILA IMIDŽ

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dunja Jovanić se već više od deset godina uspešno bavi influensingom na domaćoj sceni. Iako je više puta isticala da je njen put bio dug i nimalo lak, influenserka je tokom godina uspela da se izbori za svoje mesto i zabeležila je saradnje sa nekim od najvećih brendova kako na našem, tako i na stranom tržištu.

 

Ona je karijeru započela snimanjem za jutjub, kada je postavljala razne tutorijale i vlogove sa putovanja, a onda napravila i svoj brend, kojim se i danas bavi. Na Instagramu je aktivna od 2012. godine, kada je podelila prvu fotografiju, a nedavno su na mreži X isplivale njene fotografije pre nego što je postala popularna, ali i snimak iz 2009. godine kada se pojavila u jednom muzičkom takmičenju.

Ono što su pojedini primetili je da je ona drugačije izgledala, zbog čega se smatra da je radila pojedine estetske korekcije.

ANJA BLA NEGUJE PRIRODNI IZGLED

Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Anja Blagojević se na sceni pojavila pre nekoliko godina, a svoju popularnost na društvenim mrežama izgradila je svojim fitnes savetima i izgledom, ali i vezom sa poznatim jutjuberom Bakom Prasetom. Svoje stare fotografije, snimljene pre popularnosti, Anja je uklonila sa Instagrama, te sada kao njena najstarija objava stoji slika iz 2018. godine, a u pitanju je fotografija sa letovanja, na kojoj je Anja pozirala u kupaćem kostimu, a osim toga, jednom prilikom je na Instagram storiju podelila staru fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kada je imala 18 godina.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Iako je poznato da je uvećala usne, mnogi su primetili da se influenserka nije mnogo promenila ze da i dalje neguje prirodni izgled, ali da na pomenutoj fotografiji izgleda dosta mlađe.

DRASTIČNA PROMENA ZORANE JOVANOVIĆ

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah jedna je od najpopularnijih srpskih blogerki koja je među prvima započela influence karijeru u našoj zemlji.

Jedno vreme nije mogla da se odbrani od fanova, a onda se sve češće nalazila na meti žestokih kritika zbog svojih izjava, ali i korišćenja aplikacija za ulepšavanje na svojim slikama.

Iako danas neguje izgled brinete, Zorannah je na početku karijere bila plavuša, imala je tanke obrve, ne toliko bujne usne, manje grudi i drugačiji nos. Vremenom je promenila stil oblačenja, ali i sšminkanja, a kada su u pitanju estetski zahvati priznala je samo povećanje grudi i korekciju usana.

UKI Q JE OSTALA DOSLEDNA SVOM STILU

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Una Kablar, poznatija kao Uki Q, već gotovo 5 godina važi za jednu od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih influenserki na našim prostorima. Svojom pojavom, stilom i tetovažama Uki je od samog početka skretala pažnju na sebe, a najveću popularnost joj je doneo TikTok za koji je aktivno počela da snima još 2019. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Kada je u pitanju Instagram, prvu fotografiju je objavila 2017. godine, kada je pozirala u „iscepanim“ farmerkama, mrežastim crnim čarapama i u crvenom duksu. Takođe, za tu priliku nosila je crvene starke, naočare, crveni lak kao i rajf za kosu sa ušima, a poseban vajb slici doprinosi dim cigarete. Iako je javno govorila o svojim estetsim korekcijama, operaciji grudi i nosa, mnogi su se složili da je zadržala svoj prepoznatljiv izgled i da nije promenila svoj lični opis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

ENA LUNA JE IMALA ESTETSKE KOREKCIJE

Foto:Printscreen/Instagram:enaluna

Ena Luna važi za jednu od omiljenih influenserki na našim prostorima, a na svojim mrežama pokazuje brojne detalje iz privatnog života, dok svoj sadržaj mahom bazira na modi i bjuti savetima, ali i trenucima iz života. Na sceni je dugi niz godina i važi za jednu od lepših dama sa inluensce scene, međutim, Ena je priznala da je pojedine stvari promenila kada je u pitanju njen fizički izgled, pa je korigovala nos i i usne, a umnogome je promenila i stil oblačenja, što dokazuju i njeni prvi videi i fotografije koje je snimala za druđštvene mreže.

 

Komentari (1)

  1. Ne pratim rad nijedne od navedenih osoba ali za Tamaru Kalinc znam jer se o njoj dosta pise i prica. Bas sam se pitala da li je ovako prirodno lepa i da li oduvek ovako izgleda mogu reci da sam se razocarala sto se i ona podvrgla operacijama. Mnoge ne lice na sebe kao da su druge osibe u pitanju. Ja ne znam kako im izdaju licna dokumenta tj. kako ih indentifikuju?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence