Pretraži

KADA NAS MAMA NATERA DA PRIČAMO NA VIDEO POZIVU: Cale novim videom nasmejao fanove

Influence
1
Photo: Instagram/cale_official

Poznati influenser Cale ponovo je nasmejao pratioce svojom objavom na Tiktoku!

Cale je poznati influenser kog na društvenim mrežama prate hiljade ljudi, a svoje fanove svakodnevno zabavlja trenucimna iz svog života, ali najviše pažnje privlači svojim duhovitim objavama. On se u svojim klipovima najčešće pojavljuje sa plavom perikom, a sada je u istom izdanju ponovo uspeo da nasmeje sve.

Naime, on je na svom Tiktoku objavio snimak na kom se pojavljuje sa plavom perikom i obučen kao devojčica, dok u rukama drži plišane životinje i roze zvezdu. Ono što je nasmejalo fanove jeste njegov izraz lica koji je napravio oponašajući zbunjenu devojčicu koja svojoj „nepoznatoj rodbini“ pokazuje svoje igračke koje drži u rukama.

–  Kad nas mama natera da pričamo na video poziv sa rodbinom iz Nemačke za koju nikada nismo čuli – napisao je influener pa dodao:

– Da li biste pre bili na mestu Fifi ili Lili? – napisao je on mislivši na plišane igračke koje je držao u rukama.

 

@caleofficial Da li bi ste pre bi na mestu Fifi ili Lili😂 #fypシ #mood #viral #bestfriend #majanikolic ♬ original sound – Maja Nikolic official

„Hahaha legendo, najjači si“, „Kralj“, „Obožavam te“, samo su neki od komentara Caletovih pratilaca na Tiktoku.

Podsećamo, jedna od Caletovih najboljih prijateljica je influeserka Lea Stanković, a njih dvoje su nedavno takođe podelili jedan smešan doživljaj sa publikom. Naime, jedna devojčica je u jednom trenutku prišla njima i pitala Caleta da li je on Lein otac, a ovaj doživljaj je jako nasmejao influensere.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence