Pretraži

„BUDI ZAUVEK TAKO POSEBAN“: Ana Rajković uputila emotivne reči sinu, pa otkrila sve o njegovom zdravstenom stanju

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Supruga našeg proslavljenog golmana, Predraga Rajkovića, Ana, je pre nešto više od godinu dana prošla kroz pravi linč javnosti.

Naime, ona je optužena da je svog supruga Peđu prevarila sa drugim fudbalerom reprezentacije. Iako se na početku ove afere nije oglašavala, Ana je kasnije demantovala ove navode i navela da zna koje ženske osobe se kriju iza ovih tračeva, te da njenu ljubav sa suprugom neće ništa uspeti da poljulja.

Podsetimo, Ana se nedugo nakon skandala oglasila i navela da je u tom trenutku prolazila kroz najgori period života i da su to pojedine osobe iskoristile i pustile ove tračeve. Naime, njen i Peđin mlađi sin se u tom trenutku nalazio u bolnici. Njemu je pronađena bakterija u organizmu, a doktori su mu davali samo 5% šanse da preživi. Ipak, maleni Tadija je uspeo da se izbori i preživi, a danas on proslavlja svoj treći rođendan.

Ana se sinoć našla na jednom prestoničkom događaju i otkrila da su zdravsteni problemi njenog sina počeli još dok je ona bila trudna.

„Večeras je Tadiji rođendan, njegovo rođenje je za mene nešto posebno, on je poseban dečak, iako imam dva sina… Sa njim mi je od prvog dana bila visokorizična trudnoća koja nikako nije mogla da se iznese. On se izborio“, navela je Ana za medije i dodala:

„Napala ga je strašna bakterija, koju mali broj ljudi preživi, ali je on uspeo. On je rođeni pobednik, jedva čekam njegov rođendan večeras. Svaki njegov rođendan je za mene poseban, poseban, poseban, baš kao što je i on“,rekla je influenserka.

Ana je potom svom sinu čestitala rođendan i na društvenim mrežama i poželela da uvek bude tako poseban. „Budi zauvek tako poseban, zdrav i beskrajno srećan. I naravno najbolji brat“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence