Pretraži

„DAJEMO MU SAMO 5% ŠANSE DA SE IZBORI“: Ana Rajković posle godinu dana progovorila o najtežoj životnoj situaciji (FOTO)

Influence
0
Foto : Instagram printscreen/rajkovic__ana

Naime, Peđin i Anin mlađi sin Tadija prošle godine završio je u bolnici zbog bakterijske infekcije koja mu je došla skoro do mozga. Na sreću, Tadija se oporavio i danas, godinu dana kasnije je srećan i nasmejan dečak.



Ana je objavila njegovu sliku i u opisu se osvrnula na ovaj težak period.

Tacno 365 dana od majkine najvece nocne more. Koma,sepsa, bakterija ga je razorila, ne ocekujte previse, dajemo mu samo 5% sanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemocni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne ocekujte previse, rekli su… Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjace i sapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi sine. Mnogi su iskoristili majkinu “slabost”, pogresili su, puno su pogresili, ali su naucili da dobro uvek pobedi zlo. Secas se kako su nam rekli?! Pa ovo je cudo , ovo je neobjasnjivo! Cudo naše, volimo te najvise!

Celu Aninu objavu možete pogledati ovde.

S obzirom na to da je ovo bilo u periodu kada je njen suprug igrao za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, Ana se osvrnula i na to što su pojedinci pokušali da joj smeste aferu, te se u javnosti pojavila vest da ona vara svog supruga sa jednim od saigrača.

Iako u tom periodu nije bila u stanju da daje izjave na ovu temu, ona se kasnije više puta osvrtala na ljubomorne napade na njenu porodicu, te je navela da vrlo dobro zna koje lažne prijateljice su joj smestile ovu priču.

Mesec dana kasnije, u sred strašnog skandala transportujemo u najbolju bolnicu na svetu. U Tiršovu! Dok je moja mama 24/7 bila u bolnici vi ste imali bujnu maštu. Sa centralnim venskim katetrom i raznim drenovima, ali ne damo da nas neko žali! Borimo se, ali vam ne da nas žalite – napisala je Ana na svom storiju.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ona je potom dodala i da je sigurna da će se svim zlim jezicima vratiti loše namere koje su imali.

I ne zaboravite ko se na tuđim suzama bogatio, obično se tuga takvima prva nasmeje! 

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence