Pretraži

Napravite selfi kao poznate influenserke: 6 KLJUČNIH koraka koji će vam pomoći da imate savršene fotografije

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
selfi
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Ako ste među onima kojima je fotografisanje bitno i koji su oduvek želeli da imaju savršen selfi kao svetski poznate influenserke, sledećih 6 koraka su ključna stvar u pravljenu savršenog selfija.

Pametno poziranje za selfi nije nauka, ali malo vežbi i samopouzdanja mogu učiniti da vaši selfiji izgledaju fenomenalno, a uz ovih nekoliko saveta, sigurno ćete uspeti u tome.

6 koraka za savršen selfi

1.Svetlo je tvoj najbolji prijatelj: Podsetimo se, prirodan „look“ je najbolji „look“, što znači što više prirodnog svetla. Izađi napolje ili stani pored prozora i postaraj se da te ljudi vide „u pravom svetlu“.

2.Pronađite ugao koji odgovara baš vama: Svako je poseban „cvetić“ kom odgovara nešto drugo, upravo zbog toga pronađi ugao za slikanje koji odgovara baš tebi. Slikanje odozgo ili sa strane može biti početak isprobavanja.

3.Neka vam telefon bude stabilan: Mutne slike nisu u modi i ne izgledaju dobro. Pobrinite se da vaš telefon bude stabilan tako što ćete ga držati sa obe ruke ili ćete obezbediti stativ.

4.Osmehnite se prirodno: Osmeh i prirodno, pa ima li bolje kombinacije!? Ako imate problem sa „prirodnim osmehom“ potrudite se da se setite neke svoje simpatije, taj osmeh je uvek najlepši.

5.Izraz očiju: Kažu da su oči ogledalo duše, pa se potrudite da se na vašem selfiju vidi vaša duša. Niko ne voli robote, pa tako pokušajte da putem pogleda izrazite određenu emociju.

6.Uključite se u okruženje: Iskoristite sve što vam vaša okolina pruža, naročito ako ste na nekom dobrom i inspirativnom mestu, potrudite se da ambijent postane ukras vašem selfiju.

7.Obratite pažnju na pozadinu: Niko ne želi da vidi haos u vašoj kući ili neprimerenu pozadinu, zato uvek dobro obratite pažnju šta se nalazi iza vas pre nego što se uslikate.

8.Eksperimentišite: Ovo je možda i najbitnije. Niko ne voli kopije i ljude koji se plaše. Budite hrabri, isprbavajte nove trendove, nove poze, nobve ideje. Neka vaša autentičnost i originalnost ispliva na površinu.

Tiktok vežba za savršen selfi

Kao što smo rekli, pravljenje selfija nije nauka, ali vežba svakako pomaže, a ako nakon ovih saveta i dalje niste sigurni kako da ispozirate kao omiljena influenserka, evo jedne vežbe koja je osvojila Tiktok a koja može biti veoma korisna.

selfi
Photo: Instagram/kendalljenner

1. Okreni glavu lagano na jednu stranu

2. Nagnite glavu gore ili dole za varijacije

3. Slikajte iz gornjeg ugla ako želite da izgledate kao nevinašce ili iz donjeg ako želite da izgledate opasno

4. Stavite jezik na vrh usta kako biste zategli deo ispod brade

5. Gledaj kroz kameru, ne u nju

6. Najvažnije, zabavi se!

Nakon ovih 6 koraka i praćena instrukcija na vama ostaje samo da uzmete telefon u ruke i da napravite svoj najbolji selfi.

 

@katrina.west the tongue tip’s the best tho 🥵 #selfietips #posingtips #pose #posesforpictures #instagramtips #viral #fyp ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life