Pretraži

Barbi Afrika potpuno promenila imidž: Poznata tiktokerka zapalila mreže novim izgledom, a svi se pitaju šta je razlog ove promene (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tiktokerka Barbi Afrika se ponovo odlučila za promenu imidža pa je fotografijama na kojima je pokazala novi izgled zapalila društvene mreže.

Barbi Afrika je naša najpopularnija tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 3,7 miliona ljudi. Ona je među prvima na našoj influens sceni počela aktivno da snima za Tiktok, a svojim originalnim i šaljivim objavama uspela je da izgradi vernu fan bazu.

Osim na Tiktoku, ona je veoma aktivna i na Instagramu, gde svakodnevno pokazuje svoju originalnost, a sada je novom objavom oduševila mnogobrojne fanove.

Naime, s obzirom na to da je do nedavno imala dugu kosu koju je ošišala, ona je gostujući u emisiji „One On One“, na „IDJTV-u“, dobila pitanje da li više voli dugu ili kratku kosu, na šta je ona odgovorila.

„Lakše mi je da živim sa kratkom kosom, ali mi se možda više sviđa duga, ali vi znate da ja stalno menjam, nedavno sam imala i one crvene kikice, ne znam, volim da eksperimentišem da i vama i meni bude zanimljivo. Ne znam šta biste mogli uskoro da očekujete od mene, biće zanimljivo, imam razne neke frizure u planu“, navela je tiktokerka, a izgleda da je sada odlučila da jedan od tih planova vezanih za frizuru sprovede u delo, pa je fanove obradovala potpuno novim imidžom.

Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Naime, ona uradila duge plave pletenice sa roze krajevima za koje su mnogi primetili da influenserki stoje odlično. Inače, ona je nedavno imala sličnu frizuru kada je uradila iste pletenice, ali u crvenoj boji. Barbi je tu frizuru uradila za potrebe snimanja spota za pesmu koju je u tom trenutku objavila, a u opisu je tom prilikom napisala:

„Da li ste spremi za zlu Barbi“, objavila je ona tom prilikom, a sada se svi pitaju šta je povod za ovu novu promenu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence